Cadde Havalimanında izdiham! Can Yaman'ın karşılanması olay oldu

Havalimanında izdiham! Can Yaman'ın karşılanması olay oldu

30.03.2024 - 15:18 | Son Güncellenme:

Oyuncu Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Son olarak çocuklar için düzenlenen bir etkinlik için Brezilya'ya giden Yaman'ın, hayranları tarafından havalimanında karşılandığı görüntüler gündem oldu.

'Erkenci Kuş', 'Bay Yanlış', 'Dolunay' ve 'İnadına Aşk' gibi projelerle adını duyurduktan sonra kariyerine İtalya'da devam etme kararı alan Can Yaman, havalimanı karşılamalarıyla sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde Sicilya'da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

HAYRANININ TELEFONUNU FIRLATTI!

Bir otomobilin içinde görüntülenen oyuncu, kendisini videoya çeken bir hayranının telefonunu alıp fırlatmıştı. O anlar başka biri tarafından kaydedilmişti. Can Yaman'ın bu hareketi tepki çekmişti.

 

"SİZE ORADAN NE OLUYOR?"

Ünlü oyuncu, hakkıdna yapılan sert yorumlara yanıt vermişti. Yaman, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

Biliyorum seviyorsunuz öncesini bilip bilmeden ahkam kesmeyi, skandal gibi görünen bir şey olsa da ağzımıza geleni söylesek diye pusuda beklemeyi…Burada aylardır yaptığım yüzlece hayır işinden, güzelliklerden haberi bile olmayan tipler gelmiş oradan beni eleştiriyor, buradakileri bile rahatsız etmedi bu konu herkes beni savundu da size oradan ne oluyor, yetmedi mi oradaki mevzularla magazinler de bana kadar uzanıyorsunuz?

Havalimanında izdiham Can Yamanın karşılanması olay oldu

İZDİHAM YAŞANDI!

Can Yaman, son olarak çocuklar için kurduğu derneğin etkinliğine katılmak için Brezilya'ya gitti. Yoğun ilgiyle karşılanan Yaman'ın hayranları havalimanında adeta izdihama neden oldu. Ünlü oyuncu, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Haberin Devamı

Havalimanında izdiham Can Yamanın karşılanması olay oldu

"ARANIZDAYIM"

Artık dünya çapında tanınan oyunculardan Can Yaman, havalimanı görüntülerine şu notu ekledi:

Ben ve ekibim San Paolo, Brasil'e iniyoruz. Aranızdayım. İnsanların bana sevilmenin nasıl olması gerektiğini hatırlatması çok güzel. Senin için uzun bir bekleyiş bizim için uzun bir yolculuktu ama buna değdiğini biliyordum.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Can Yaman'ın havaalanında çekilen görüntülerini yayınlamasının ardından sosyal medya kullanıcılarından bazıları gurur duyduklarını belirten yorumlar yaparken bazıları da 'Sanki Hollywood yıldızı', 'Şov gibi geldi' tarzında yorumlar yaptı.

Havalimanında izdiham Can Yamanın karşılanması olay oldu