Cadde Hayaller için konser verdi

Hayaller için konser verdi

12.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Haluk Levent, Hayaller Gerçek Olsun Derneği’nin Hatay’da gerçekleştireceği proje için düzenlenen gecede konser vererek, destek oldu.

Hayaller için konser verdi

Haluk Levent, Hayaller Gerçek Olsun Derneği’nin Hatay’da gerçekleştirecekleri ilk projelerine kaynak yaratmak amacıyla düzenlenen bağış gecesine katıldı. Şarkıcı, şehirde hayata geçirilecek Ekolojik Bilim ve Sanat Atölyeleri Projesi için Grand Cevahir Otel’deki organizasyonda konser verdi. Derneğin başkanı Gizem Cevahir, “Çocuklarımızın kendi hayallerini gerçekleştirebilen bireyler olarak yetişmeleri ancak alacakları kaliteli eğitimle mümkün olabilir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Levent, dernek görevlileriyle daha önce Hatay’a gittiklerini söyleyerek, “Okulları yapılıyor. Buradaki konserin geliriyle de oraya bir miktar katkı olacak” dedi. Açık artırmada Raşit Altun, Şahin Ergin, Birim Aksüyek, İpek Güven, Elif Nil, Neslihan Yetişkin’e ait tablolar, Galatasaraylı Mauro Icardi’nin imzalı forması, Fenerbahçe Kulübü futbol takımının tam kadro imzalı iki forması ve bir adet Beşiktaş Kulübü futbol takımının tam kadro imzalı forması satışa sunuldu. -MESUT YILMAZ