Cadde Hayata döneceğini polise bile söylemiş!

Hayata döneceğini polise bile söylemiş!

18.05.2016 - 09:38 | Son Güncellenme:

Fenomen dizi 'Game of Thrones'ta 'Jon Snow' karakterine hayat veren Kit Harington, yeni sezonla ilgili tartışmaların sürdüğü günlerde, bir polis memuru ile yaşadığı ilginç diyaloğu anlattı.

Hayata döneceğini polise bile söylemiş

Milliyet.com.tr - 'Game of Thrones' dizisinin merakla beklenen sorusu Jon Snow'un hayata dönüp dönmeyeceğiydi. Yönetmeninden set ekibişne kadar herkesin sır gibi sakladığı bu durumla ilgili ağzını sıkı tutamayan tek kişi, 'Jon Snow' karakterine hayat veren Kit Harington oldu.

Haberin Devamı

'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' adlı talk show programına katılan İngiliz oyuncu, dizide hayata döneceğini annesine, babasına, kız kardeşine, birkaç arkadaşına ve kendisini durduran bir polis memuruna söylediğini itiraf etti.

"DEVAM EDİN LORD KUMANDAN"

Yakışıklı oyuncunun, "Çok hızlı gidiyordum. Hız limitini aşmıştım. Arkamdan siren sesinin geldiğini duydum. Polis memuru 'Kenara çek dedi. 'Gelecek sezon yaşayıp yaşamadığını söylersen seni karakola götürmem' dedi. Ona baktım ve yeni sezonda hayatta olacağımı söyledim. 'Devam edin Lord Kumandan' dedi" sözleri şaşkınlık yarattı.