Cadde ‘Hayatımda ilk defa evlenmeyi düşünüyorum’

‘Hayatımda ilk defa evlenmeyi düşünüyorum’

16.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türkiye dördüncü güzeli Berfu Yıldız’la birlikte olan Eser Yenenler, aşkın kendisine iyi geldiğini söyledi. Oyuncu, “Hayatımda ilk defa evlenmeyi düşünüyorum” dedi.

‘Hayatımda ilk defa evlenmeyi düşünüyorum’

Eser Yenenler, Kanal D’de bugün başlayacak, ‘Şöhret Kafası’ programıyla izleyici karşısına çıkacak. Sunucu, “Yarışmacılarımız kafasını yaşamak istediği şöhretin maketini başına takıp, zorlu etapları geçerek, büyük ödüle ulaşmaya çalışacak” şeklinde konuştu. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’la uzun süredir ‘3 Adam’ı sunan Yenenler, programa ara verilmesine dair de şöyle dedi: “Bu markanın büyümesi için, içindeki adamların da bireysel olarak büyümesi gerekiyor. Ama yalnız değiliz, her birimizin yanında iki adam var.” Komedyenle, yeni programını, ‘3 Adam’ı ve Berfu Yıldız’la olan aşkını konuştuk.

Haberin Devamı

- ‘Şöhret Kafası’ nasıl bir yarışma?

Çok fantastik görüntülerin yer alacağı farklı bir yapım. Seyircilerin daha önce izlediği hiçbir şeye benzemiyor. Teklif gelince çok heyecanlandım çünkü böyle enteresan bir stüdyo işi yapmak istiyordum. Yarışmacılarımız, kafasını yaşamak istediği şöhretin maketini başına takıyor ve zorlu etapları geçerek, büyük ödüle ulaşmaya çalışıyor.

- Sizin için nasıl bir etap düzenlenir? Hayatınızda yaşadığınız en zor dönem hangisiydi?

Hayatımı etaplara ayırsaydım eğer, ergenlikle mücadele, Bursa’dan İstanbul’a göç, buraya alışma ve şöhret gibi süreçler olurdu herhalde... Ama benim için en zoru, en baştaydı çünkü altı yaşımda babamı kaybettim. Çok erken yaşta ölüm kavramıyla tanışmak ve onu anlamaya çalışmak, hayatımın her dönemini etkileyen bir sınavdı.

Haberin Devamı

‘Hayatımda ilk defa evlenmeyi düşünüyorum’

- Şöhretin ardından hayatınızda değişiklikler oldu mu?

Oldu tabii... Düşünmeden yapabileceğim şeyleri yapamamaya, düşünsem de yapamayacağım şeyleri yapabilmeye başladım.

- Son dönemde diziler yerine yarışma programları ilgi görmeye başladı. Rekabet ortamını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Televizyonda çeşitlilikten yanayım. Çok iyi dizilerimiz var ama sayısı fazla. Güzel stüdyo işlerimiz bulunuyor ama onların da sayısı az. Bu sezon stüdyo işlerinin artacağını ve rekabetin daha renkli bir hale geleceğini düşünüyorum.

- Dizi ya da sinema filmi projesi var mı?

Düşünüyorum tabii ki. Ama işin yaratıcı kısmında da olduğum işler yapmak istiyorum. Sadece oyunculuk beni heyecanlandırmıyor.

- Berfu Yıldız’la güzel bir ilişkiniz var. Evlilik düşünüyor musunuz?

Hayatımda ilk defa düşünüyorum. Eskiden çok fazla ama dağınık bir enerjim vardı. Bütünü bir merkeze toplamış gibi hissediyorum.

- Bir dönem ünlüleri ayırdığınız haberleriyle gündeme geliyordunuz. Son dönemde sizi pek ortalarda görmüyoruz. Uzak kalmayı mı tercih ettiniz?

Dinlenmek ve yenilenmek adına verdim arayı. O magazin haberleri de tek kişilik oyuna malzeme oldu, gülüp geçtim yani.

‘Hayatımda ilk defa evlenmeyi düşünüyorum’

‘3 Adam’ bir marka’

- Artık sektörde tek başınıza mı olacaksınız?

‘3 Adam’ bir marka. Bunun büyümesi için içindeki adamların bireysel olarak da büyümesi gerekiyor. Buna karar verdik. Ama yalnız değiliz, her birimizin yanında iki adam var.

Haberin Devamı

- Tek başınıza yaptığınız stand-up gösteriniz devam edecek mi?

Geçtiğimiz sezon tek kişilik oyun yapmak, verdiğim en doğru karardı. Seyirciyle senelerin muhasebesini yapıyormuş gibi hissettim sahnede. Çok iyi geldi bana, kesinlikle devam edeceğim ‘TBT’ye...