Cadde Hayden Panettiere: Velayetini verdiğim kızım tanımadığı kadınlara 'anne' demek istiyor!

Hayden Panettiere: Velayetini verdiğim kızım tanımadığı kadınlara 'anne' demek istiyor!

30.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Eski boksör Wladimir Klitschko ile 2009'dan 2018'e kadar süren ilişkisinden Kaya Evdokia isminde bir çocuk sahibi olan dünyaca ünlü oyuncu Hayden Panettiere, 2018'de kızının velayetini babasına vermesiyle yaşadığı zor günleri anlattı. Jada Pinkett Smith ve Adrienne Banfield Norris'in sunduğu 'Red Table Talk'a konuşan ünlü isim; velayet kağıtlarını imzalamanın hayatında yaptığı 'en kalp kırıcı şey' olduğunu söyleyerek, Kaya'nın tanımadığı kadınlara 'anne' demek istediğini ve eski sevgilisi Klitschko'nun bunun 'komik' olduğunu düşündüğünü açıkladı. İşte detaylar...

Hayden Panettiere: Velayetini verdiğim kızım tanımadığı kadınlara anne demek istiyor

'Nashville', 'Heroes' ve 'Ice Princess' gibi yapımlarda yer alan 33 yaşındaki ABD'li oyuncu Hayden Panettiere, 46 yaşındaki eski boksör Wladimir Klitschko ile 2009-2018 yılları arasında bir dargın bir barışık yaşadığı ilişkiden Kaya Evdokia (7) adını verdikleri bir kız çocuk sahibi olmuştu. Hayden, yıllarca madde bağımlılığı sorunlarıyla mücadele ettikten sonra, 2018'de Kaya'nın tam velayetini Klitschko'ya devretmek zorunda kalmıştı.

Haberin Devamı

Hayden Panettiere: Velayetini verdiğim kızım tanımadığı kadınlara anne demek istiyor

"BU BENİM KARARIM DEĞİLDİ"

Panettiere, geçtiğimiz günlerde Jada Pinkett Smith ve Adrienne Banfield Norris'in sunduğu 'Red Table Talk'a konuşarak; Klitschko kızlarının tam velayetini aldığından beri, Kaya'nın 'California'ya hiç geri dönmediğini' açıkladı. Kızını eski sevgilisiyle kalıcı olarak yaşamaya göndermekten başka seçeneği olmadığını iddia eden aktris, şu anda bağımlılık sorununu yenmiş olmasına rağmen, eski sevgilisinin çocuğunun kendisini ziyarete gelmesine izin vermediğini aktardı:

Kızımız benim yaşadığım yer (ABD) ve onun yaşadığı yer (Ukrayna) arasında gidip geliyordu, yine her zamanki gibi Wladimir'i ziyarete gideceğini sandım. Ama Kaya yanına gittiğinde, Wladimir hemen 'Onun tam velayetini istiyorum' dedi. Bu benim için bir şok oldu. Bu benim kararım değildi. Aslında, kızım zaten Ukrayna'ya gidene kadar bunun olacağını bile bilmiyordum.

"O KAĞITLARI İMZALAMAK ÇOK KÖTÜYDÜ"

Klitschko'nun tavırları ve çıkan savaş nedeniyle işler beklediği gibi gelişmeyen ve "O kağıtları imzalamak çok kötüydü, hayatımda yaptığım en kalp kırıcı şeydi" şeklinde konuşan ünlü isim; çocuğunu 'hiçbir zaman tehlikeye atmadığı' veya velayetini kaybetmesini haklı çıkardığını düşündüğü herhangi bir şey yapmadığı konusunda ısrar etti. Panettiere, 'daha iyi' bir hale gelir gelmez Kaya'nın zamanını her iki ebeveyni arasında bölmeye geri dönmesini umduğunu açıklayarak, "Ama bu olmadı" diye ekledi.

Haberin Devamı

"HARİKA BİR BABA"

Klitschko'nun 'doğru şeyi yaptığını düşündüğüne' inandığını, ancak onun 'Kaya'nın annesine ihtiyacı olduğunu anlamadığını' söyleyen Hayden, şu ifadeleri kullandı:

Doğru olanı yaptığını düşünüyor. O harika bir baba, gerçekten. Ama kızımızın annesine ihtiyaç duyduğunu tam olarak anladığını sanmıyorum. Benim nasıl bir anne olduğumu görmek için ortalıkta yoktu, olsaydı belki her şey farklı olabilirdi... Umarım bir gün bu değişir.

Hayden Panettiere: Velayetini verdiğim kızım tanımadığı kadınlara anne demek istiyor

TANIMADIĞI KADINLARA 'ANNE' DEMEK İSTEMİŞ!

37 dakikalık röportaj sırasında oyuncu, kızının diğer kadınlara 'anne' demek istediği 'korkunç' andan da bahsederek; "Wladimir beni aradı ve 'Kaya etrafta dolaşıp tanımadığı kadınlara onlara anne diyebilir mi diye soruyor' dedi. Nefesim kesildi ve kalbim durdu. Wladimir gülüyordu, bunun komik olduğunu düşündü. Ama benim için korkunçtu" şeklinde konuştu.

DailMail'de yer alan habere göre; Panettiere, kızının diğer kadınlara 'anne' demeye çalışmasının, gerçek annesinden ayrı kalmaya verdiği bir 'travma tepkisi' olduğunu düşündüğünü paylaştı.

Hayden Panettiere: Velayetini verdiğim kızım tanımadığı kadınlara anne demek istiyor

NEREDE OLDUKLARINI BİLMİYOR

Kaya hala babasıyla birlikte Avrupa'da bir yerde yaşarken, Hayden Panettiere; ülkenin Rusya ile olan savaşı sırasında ikilinin Ukrayna'yı terk ettiğini, ancak şu anda tam olarak nerede olduklarını bilmediğini belirtti.