Cadde Hayranları endişelenmişti! Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı

Hayranları endişelenmişti! Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı

24.10.2023 - 09:42 | Son Güncellenme:

Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Paris Hilton'un oğlu Phoenix'in kafasının normalden büyük göründüğünü ve hastalığı olabileceğini ileri sürüyordu. Ünlü isim, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Hayranları endişelenmişti Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı

42 yaşındaki Paris Hilton, aynı yaştaki dördüncü nişanlısı Carter Reum ile 12 Kasım 2021'de muradına ermişti. Düğününden önce haftalar boyunca bekarlığa veda partileri düzenleyen ünlü isim ile iş insanı Reum, Hilton'un dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde hayatlarını birleştirmişti.

Haberin Devamı

"ANNE OLMAK HER ZAMAN HAYALİMDİ"

Ünlü isim, 2023'ün başlarında ise sürpriz bir paylaşım yaparak eşi Carter Reum ile birlikte ilk çocuklarının taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldiğini açıklamıştı. Instagram'da yeni doğan oğlunun elini tuttuğu bir fotoğrafı paylaşan Hilton, "Şimdiden kelimelerin ötesinde seviliyorsun" diye yazmıştı. People'a konuşan sosyetik güzel, şu ifadeleri kullanmıştı:

Anne olmak her zaman hayalimdi ve Carter ile birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum. Birlikte bir aile olacağımız için çok heyecanlıyız ve kalplerimiz bebeğimiz için sevgiyle dolup taşıyor.

Hayranları endişelenmişti Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı

YORUM YAĞDI

Hilton, son olarak adının Phoenix olduğunu açıkladığı minik oğluyla paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelmişti. Sosyal medya kullanıcıları, Paris Hilton'un gönderisine yorum yağdırmıştı:

- Kafası neden bu kadar büyük? Bu normal değil. - Bebeğini bir doktora götürmek zorundasın! - Belli ki kafatasında bir sorun var. Yine de çok sevimli bir bebek. Paris'in neden bu durumla ilgili açıklama yapmadığını merak ediyorum. - Phoneix için edinşeliyim, umarım Paris onu kontrole götürüyordur.

Phoenix'in kafasının normalden büyük olduğunu savunan bazı sosyal medya kullanıcıları, onun hidrosefali adlı bir hastalığı olabileceğini ileri sürüyordu. Paris Hilton, sosyal medya hesabından bu söylentilere yanıt verdi.

Hayranları endişelenmişti Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı

Haberin Devamı

"MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE SAĞLIKLI"

Bir sosyal medya platformunda bir kullanıcı Paris Hilton'u ve bebeğinin savunan bir video paylaştı. O paylaşıma da 42 yaşındaki Hilton "Bu dünyada bazı hasta insanlar var" diye yorum yaptı. Sonra da "Benim meleğim mükemmel bir şekilde sağlıklı. Ve evet onu doktora götürüyorum. Sadece biraz büyük bir beyni var" diye devam etti.

Hayranları endişelenmişti Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı

HİDROSEFALİ NEDİR?

Bazı sosyal medya kullanıcılarının Phoenix'de olabileceğini ileri sürdüğü hidrosefali, genellikle bebeklerde ve 60 yaşından büyük insanlarda görülür. Her 500 çocuktan birinde görülen bu duruma kafa travmaları, erken doğuma bağlı beyin kanamaları, beyin tümörleri neden olabilir.Hastalık 2 ay ve üstü bebeklerde kafanın normal büyümesiyle kendini gösterir. Kafanın büyümesinin nedeni ise beyinde su toplanmasıdır. Tedavi sırasında kafa içindeki basıncın normale indirilmesine çalışılır.