Cadde Hazal Filiz Küçükköse'den makyajsız fotoğraf sitemi!

Hazal Filiz Küçükköse'den makyajsız fotoğraf sitemi!

21.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Şimdilerde 'Bir Peri Masalı' adlı dizide 'Neslihan' karakterine hayat veren Hazal Filiz Küçükköse, önceki akşam Züleyha Kuru’nun defilesine katıldı. Defile öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde makyajsız halinin sosyal medyada gündem olmasıyla alakalı konuştu. Küçükköse, fotoğrafını yakınlaştıran gazetecilere sitem etti.

Hazal Filiz Küçükköseden makyajsız fotoğraf sitemi

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

Haberin Devamı

Modayı yakından takip eden ve tarzıyla adından söz ettiren Hazal Filiz Küçükköse, Modacı Züleyha Kuru’nun bir otomobilden ilham alarak hazırladığı yeni koleksiyonunun defilesine katılan isimler arasında yer aldı.

Defile öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Küçükköse, “Giydiğim kıyafet de Züleyha Kuru. Bugün ona özel giyindik. 10 yıldır tanıyorum kendisini. Ankaralı bir arkadaşımdır.” dedi. Modayı takip edip etmemesi üzerine konuşan oyuncu, “Giyinmeyi sevdiğim için önem veririm. Marka kıyafetlerin trendleri olursa herkes gibi bende giyerim” ifadelerini kullandı.

"JÖN EKSİKLİĞİ VAR"

Küçükköse, kendisi gibi oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın; "Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar” sözleriyle akalalı olarak; “Tam olarak öyle değil ama erkek oyuncu eksikliğinden dolayı ve kadın oyuncu fazlalığından dolayı bu ayrım pekiştiriliyor. Ama bir tık öyle durum var bu sektörde. Jön eksikliği var ama sayı anlamında diyorum. Başrol kadın daha fazla var. Benim için jönlerden kastım da no-name isimler de jön oluyor ama sektörde uzun yıllar çalışmış kişileri kast edip jön diyorum ben” dedi.

Hazal Filiz Küçükköseden makyajsız fotoğraf sitemi

Haberin Devamı

Hazal Filiz Küçükköse, “Kadın oyuncuların, erkek oyunculara göre fazla olmasını neye bağlıyorsunuz?” sorusuna ise “Kadınlar daha yetenekli kesinlikle” yanıtını verdi.

"HİÇ HOŞ BİR DAVRANIŞ DEĞİL"

Geçtiğimiz günlerde makyajsız görüntülenmesi sosyal medyada çok konuşulan Hazal Filiz Küçükköse, bu konu ile alakalı ise “Bazen gazeteci arkadaşlarımızdan da bize insiyatif sağlamalarını rica ediyorum. Fotoğrafları yakınlaştırıp sosyal medyada paylaşmak hiç hoş bir davranış değil. Etik bulmuyorum” diyerek sitem etti.

Hazal Filiz Küçükköseden makyajsız fotoğraf sitemi

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde sete yetişmeye çalışırken görüntülenen Küçükköse, makyajsız halde görüntülenmişti. Ünlü oyuncunun fotoğrafı, sosyal medyada makyajlı fotoğrafıyla yan yana getirilerek yayınlanmıştı.

Hazal Filiz Küçükköse de bu halini paylaşanlara sitem etmişti. 34 yaşındaki oyuncu, "Güzel harcamışsınız teşekkür ederim. Ama keşke sabahladığım bir set gününün ardından hiç uyumadan işlerimi halletmek zorunda olduğum zaman diliminde yorgun ve keyifsiz olduğumu dile getirdiğim muhabir arkadaşlarıma başka bir gün uzun uzun sohbet etmek istediğimi de yazsaydınız" demişti.

Hazal Filiz Küçükköseden makyajsız fotoğraf sitemi