Cadde Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum!

Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum!

04.03.2024 - 11:26 | Son Güncellenme:

Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, önceki gün bir YouTube kanalına konuk oldu. Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı karakter Nihal gibi bayılma hastalığı yaşadığını söyledi. Ali Atay'ın yorumu ise güldürdü.

Hazal Kaya: Nihalin laneti geldi hasta oldum

Hazal Kaya ile Ali Atay, 2019 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu beraberlikleri devam eden ünlü çiftin Fikret Ali ve Süreyya Leyla adında iki çocuğu olmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Ali Atay, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulunmuştu.

"O SÜREÇLERİ ATLATTIK BİZ MESALA"

Sunucunun “Sen Leyla’nı buldun mu?” sorusuna Ali Atay şu yanıtı vermişti:

Buldum yüzde yüz. Bundan sonrası için ne olur? Ben şu an ile ilgilenen biriyim ama Leyla’mı gerçekten buldum. Kavgalar dövüşler, birbirimizi hırpalamalar, bir kitap okursun hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz, şefkat de var hırçınlık da… Böyle olunca çok rahatlıkla gidebileceğin durumlar yaratıyorsun öyle bir an geliyor ki benim burada durmamım bir anlamı yok diyebiliyorsun. Aşk var ama benim kendime olan durumum ne olacak hissiyle… Kaza kaza bir maden işçisi gibi, o ilişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela… Bunu konuşuyoruz da; artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum…

Hazal Kaya: Nihalin laneti geldi hasta oldum

"İLK GÜNDEN BULDUM"

Hazal Kaya da eşinin açıklamaları sonrası, "İlk günden buldum. Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp, konuyu kapattım. Yani ilk günden beri bulduğuma eminim" cevabını vermişti.

Hazal Kaya: Nihalin laneti geldi hasta oldum


'BAYILMA HASTALIĞI'NA YAKALANDI

İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay, özel hayatlarına dair açıklamalar yaptı. Programda Hazal Kaya'nın çok sayıda hastalığı olduğu öğrenilirken, Kaya'nın yaşadığı sağlık sorunlarından birinin de 'bayılma hastalığı' olduğu belirtildi.

Hazal Kaya: Nihalin laneti geldi hasta oldum

Haberin Devamı

YÜKSEK BİNALARA BAKAMIYOR!

Kaya, yüksek bir binaya baktığı zaman bayıldığını anllattı. Oyuncu, bunu test etmek için Nişantaşı'nda altı katlı bir binanın tepesine baktığını ve yaptığında da bayıldığını itiraf etti.

Hazal Kaya: Nihalin laneti geldi hasta oldum

"NİHAL GERÇEKMİŞ"

Yıllar evvel rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin bayılmasına gönderme yapan Atay, 'Nihal gerçekmiş' dedi. Kaya da 'Nihal'in laneti geldi bayılma hastası oldum' açıklamasında bulundu.

Hazal Kaya: Nihalin laneti geldi hasta oldum