Cadde Heidi Klum: Genç kalmak için kocamın kanını emiyorum!

Heidi Klum: Genç kalmak için kocamın kanını emiyorum!

12.08.2022 - 13:55 | Son Güncellenme:

2019'da hayatını birleştirdiği şarkıcı Tom Kaulitz ile mutlu bir evlilik sürdüren 90'lı yılların ünlü modeli Heidi Klum, yıllara meydan görüntüsüyle sık sık magazin gündemine geliyor. 49 yaşındaki güzel, son olarak genç kalmasının sırrıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kocamın kanını emiyorum" şeklindeki esprisiyle adından söz ettirmeyi başardı.

Heidi Klum: Genç kalmak için kocamın kanını emiyorum

Şimdilerde 'America’s Got Talent' adlı yarışmanın jüri üyesi olan Heidi Klum, bacaklarını 2015 yılında 2 milyon dolara sigortalatmıştı. Alman model, katıldığı 'The Ellen DeGeneres Show'da bacaklarını sigortalatmasıyla ilgili konuşmuş; samimi açıklamalarda bulunarak, bir bacağının diğerinden daha pahalı olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

"YARA İZİ OLAN BACAĞIM DAHA DÜŞÜK FİYATLI SİGORTALANDI"

Heidi Klum, "Küçükken camın üstüne düşmüştüm ve dolayısıyla bir bacağımda büyük bir yara izi var" diyerek, yara izli olan sol bacağının daha düşük fiyatlı sigortalandığını açıklamıştı.

Heidi Klum: Genç kalmak için kocamın kanını emiyorum

Klum, sözlerine, "Bacağıma çok fazla kapatıcı sprey sıkıyorum, dolayısıyla şimdi göremezsiniz" şeklinde devam etmişti.

MUTLU EVLİLİK SÜRDÜRÜYOR

Dört çocuk annesi olan gösteri dünyasının ünlü ismi Heidi Klum, şimdilerde Tokio Hotel adlı müzik grubunun gitaristi ve solisti Tom Kaulitz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda kendisinden 17 yaş küçük kocasıyla Florida'da tatil yapan 49 yaşındaki model, fit fiziğiyle plajın gözdesi oldu. Renkli bikinisiyle dikkat çeken ünlü isim, eşiyle romantik anlar yaşadı.

Haberin Devamı

"BİR VAMPİR GİBİ"

Yıllara meydan okuyan Heidi Klum, son olarak yaşlanmamasıyla ilgili yaptığı şakayla gündem oldu. Genç kalmasının sırrıyla ilgili Daily Pop'a konuşan süper model, 32 yaşındaki eşi Tom Kaulitz'den bahsederek, şu ifadeleri kullandı:

Onun genç kanını emiyorum, yaptığım şey bu. Bir vampir gibi.

"ŞU ANDA YAŞAMAYI SEVİYORUM"

Eski Victoria's Secret modeli, bu şakasının ardından onun kadar iyi görünmeyi uman herkes için gerçek bir tavsiye de verdi. Ünlü isim, konuyla ilgili, "Asla şimdi olduğumuz kadar genç olamayacağız, bu yüzden şu anda yaşasak iyi olur. Şu anda yaşamayı seviyorum, ve benim için bu güneş ve eğlenmek demek. Sadece güneş kremi sürün" şeklinde konuştu.

Heidi Klum: Genç kalmak için kocamın kanını emiyorum

ÜÇ KEZ EVLENDİ

Öte yandan Heidi Klum, 1997’de saç tasarımcısı Ric Pipino ile dünyaevine girmişti. Çift, 2002’de yollarını ayırmıştı. İş insanı Flavio Briatore ile birlikteliğinden Leni adında bir kızı bulunuyor Heidi Klum, 2005 yılında da İngiliz şarkıcı Seal ile evlendi. Bu evlilik, 2014'te bitmişti.

Seal ile Heidi Klum'un üç tane çocuğu bulunuyor. İngiliz şarkıcı, ünlü modelin Briatore'den olan kızı Leni'yi de nüfusuna geçirmişti.