Cadde Her şey çok güzel olacak

Her şey çok güzel olacak

31.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Yeni yıla sayılı saatler kala iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri, 2019’la ilgili hedef ve planlarını anlattı.

Her şey çok güzel olacak

Her şey çok güzel olacak
Rahmi Koç, yeni yıl mesajında, seçimlerden sonra taşların yerine oturacağını belirtti. İş insanı, “2019’un, 2018 senesinden daha iyi geçeceğini ümit ediyorum. Bizler için en büyük zorluk, bilinmezlerin çok olduğu dönemlerde, plan ve program yapmanın güç olması. Zannediyorum ki seçimlerden sonra taşlar yerine oturacak ve daha iyi plan yapma imkanı bulacağız. Şimdiden hepimize çok iyi bir yıl olsun” dedi.

‘Dünyanın kıskandığı güzel topraklar’
Her şey çok güzel olacak
İlk İktisat Kongresi’nin kurucuları arasında yer alan merhum iş insanı Bahattin Moltay’ın kızı Halide Tanju Moltay, iklim şartlarından, terör olaylarına kadar her fırsatta insanların birbirine düşürülmesini kınadı. Moltay, “Atalarımızın kanıyla sulanmış bu vatanın üstünde yaşamanın şerefine nail olmak bir ayrıcalık. Dünyanın kıskandığı bu güzel toplarlarda yaşayan herkese sağlıklı, mutlu ve güzel bir 2019 dilerim” diye konuştu.

‘2019 birçok başarı getirecek’
Fatih Kıral da seçimlerden sonra her şeyin çok daha güzel olacağına inandığını belirtti. İş insanı,
Her şey çok güzel olacak
“Türkiye’nin gidişatı, ihracata dayalı bir ülke olacak. Buradan da Türkiye çok faydalanacak. En azından hazirandan sonra işlerimizde hızlı bir artış olacak. Şu aralar KDV’nin inmesi bile bizlere büyük destek oldu. Her alanda 2019 senesinin birçok başarılar getirecek” dedi.

2018’i güzel hatırlayacağım’
Elif Ergin, geçtiğimiz yılın kendisi için büyük sürprizlerle ve beklenmedik karşılaşmalarla bittiğini anlattı. Ergin, “2018’i çok güzel hatırlayacağıma eminim. 2019’un hayat, sevinç ve umut dolu geçmesini diliyorum. Tüm ülkemizle, sevdiklerimizle ve ailelerimize, yaşadığımız her anın keyifle geçmesi diliyorum” diye konuştu.
Her şey çok güzel olacak


'Huzurlu geçsin'

“Aile ve sağlık her zaman en önde geliyor” diyen Sinan Öncel, “İnşallah 2019’da ailem, çalışanlarımız, ülkemiz için mutlu ve huzurlu bir şekilde geçsin. 2018 ekonomik olarak tüm
Her şey çok güzel olacak
dünyada ve ülkemizde inişli-çıkışlı gelişmelere sahne oldu. Özellikle ağustos döviz krizi ve sonrasındaki normalleşme, hafızalarımızda kalacak. 2019’da turizmin büyük atılımına, cari açığın azalacağına ve perakende markalarının yurt dışında daha büyük hamleler yapacağına şahit olacağımızı umuyorum” dedi.

‘Gerekli adımları kararlılıkla attık’
Her şey çok güzel olacak
Baran-Elif İnci Aras çifti ortak mesajlarında, “Önümüzde yeni hedeflerle dolu bir yıl var. 2018, sadece ülkemizi değil, tüm dünyayı sosyal ve ekonomik açıdan zorlayan bir yıl oldu. Ancak biz cesaretle sektörümüz için stratejik önemi olan yatırımlar yaptık ve markamızı geleceğe taşımak için gerekli adımları kararlılıkla attık. Aynı cesaret ve kararlılığı, ailemin ve çalışma arkadaşlarımın desteğiyle, 2019 yılında da devam ettireceğimize inancım sonsuzdur” dedi.

'İç sesinizi dinleyin!'
Her şey çok güzel olacak
Prof. Dr. Neşe Kavak, “Hoca hastanesi’ vasfı taşıyan hastanemizi, hekimlerimizle daha da güçlendirdik. Hastanemiz, ‘Best Quality Leadership Award 2018’ ödülüne layık görüldü. Sağlık ve eğitim alanında çalışmalarımızı, yeni yılda da sürdürmeye devam edeceğiz. 2019 yeni başlangıçlar, umutlar ve yeni imkanlar demek. Geleceğe bakmak her zaman heyecan verici. İç sesinizi dinleyin, kendinize inanın ve güvenin” dedi.

'Verilen kararlar nefes aldırdı'
Her şey çok güzel olacak
Zeynep Toker de, “Güzel vatanımız, tüm dünyada yaşanan ekonomik ve iklim şartlarından nasibini aldı. Meydana gelen bu çalkantılı süreç, özellikle ekonomi alanında yerinde alınan kararlarla, biraz olsun nefes aldırdı. Herkese huzurlu, mutlu, sağlıklı ve güzel bir yıl diliyorum” diye konuştu.

‘Yeni yıl ruhunu seviyorum’
Her şey çok güzel olacak
Serap Sarı, “2019’un başta Türkiye olmak üzere, tüm dünyaya huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2018’deki tüm olumsuzlukları, 2geride bırakmayı umarak, ‘Hoş geldin yeni yıl’ diyorum. Yeni yıl ruhunu seviyorum” şeklinde konuştu.

‘Tüm canlılar için sağlık’
Her şey çok güzel olacak
Nafiye Bahur da 2018’in uzun bir yıl olduğuna değindi. İş insanı, “Yoğun bir iş temposuyla geçirdiğimiz, zaman zaman harika şeylerle karşılaştığımız, bazen çok kızdığımız, içimizi burkan olaylarla karşılaştı. Ancak umudumuzu hep dinç tuttuğumuz, yeni şeyler öğrendiğimiz bir yıl oldu. Acısıyla, tatlısıyla bitti... Tüm canlılar için, sadece sağlık ve huzur diliyorum” dedi.