CaddeHerkes onun partisini bekliyor

Herkes onun partisini bekliyor

25.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Les Ottomans Hotel’in sahibi Ahu Aysal’ın kızı Ceyla Aysal yılbaşı gecesi Les Ottomans’ta büyük bir parti vermeyi planlıyor.

Herkes onun partisini bekliyor

Partinin Ahu Aysal’ın doğum günü partisi gibi kostümlü olup olmayacağına henüz karar verilmedi. Herkes ne giyeceğini hazırlamak için merakla bu kararı bekliyor.


Salih Saka’nın Dubai günleri
Ünlü DJ Salih Saka, uzun zamandır Dubai’ye gidip geliyordu. Dubai’deki çılgın partilerde çalan Salih Saka şimdi Dubai’de bir ofis açıyor. Dubai’yi çok yakında fethedecek bir diğer Türk markası ise Tike...


Suzan Yılmaz, saçını kısalttı, rahat nefes aldı!
İşadamı ve yazar Emre Yılmaz’ın eşi Suzan Yılmaz, Bettina Hakko ve Candan Kıramer’in davetinden çıkarken yanındaki arkadaşına saçını kestirdiğinden beri paparazzilerin kendisini tanımadığını gülerek anlatıyordu.


Avrupalı CEO’ların eşleri Kapalıçarşı’da
Geçtiğimiz hafta İstanbul’da gerçekleştirilen Avrupalı Sanayiciler Yuvarlak Masası, Avrupa’nın en önemli şirketlerinin CEO’larını ağırladı. Toplantıya katılan Avrupalı CEO’lar dünyadaki ekonomik krizi tartışırken, eşleri de Kapalıçarşı’da çantacılara gidip kendilerine ve arkadaşlarına hediye olmak üzere bol bol sahte markalı çantalar almış.


Herkes onun partisini bekliyor

Düğün tarihi belli değil!
Ayşegül-Ömer Dinçkök’ün küçük kızı Mutlu Dinçkök ile The House Cafe’lerin ortağı Ferit Baltacıoğlu’nun
ilişkisi çok iyi gidiyor. Ancak 14 Şubat’ta evlenecekleri söylenen Mutlu Dinçkök-Ferit Baltacıoğlu çifti yakın arkadaşlarına henüz böyle bir karar vermediklerini anlatmaktan yorulmuşlar.

Herkes onun partisini bekliyor

Fadıllıoğlu ailesinin Boujis partisi
Geçen hafta herkes Londra’ya akın etti. 19 Kasım’da Ulus 29’un, 21 Kasım’da ise Anjelique’in Londra partileri nedeniyle cemiyet hayatının ünlü isimleri geçen haftayı Londra’da geçirdi. Zeynep-Metin-Selin Fadıllıoğlu konuklarını ünlü gece kulübü Boujis’de, Levent-Rıza-Bülent Büyükuğur ve Berk Ekşioğlu ise Maddox Club’ta ağırladı.

Yazarlar