Cadde HERKES ŞAHiT

HERKES ŞAHiT

09.12.2012 - 18:48 | Son Güncellenme:

Üçüncüsü düzenlenen ‘Elle Style Awards/Elle Stil Ödülleri’ töreni, önceki akşam yapıldı. Görkemli törende ödüller kadar iki evlilik teklifi de çok konuşuldu

HERKES ŞAHiT

Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen ödül töreni, iş, cemiyet, spor ve sanat dünyasının tanınmış simalarını buluşturdu.
CNN Türk’ün canlı yayınladığı gecede, şıklık yarışı vardı. Kırmızı halı seremonisiyle başlayan ödül töreni, Tanem Sivar’ın sunumuyla devam etti.
Halkın oylarıyla ödüle layık görülen isimlerden biri, ‘Yılın Stil İkonu’ seçilen Burcu Esmersoy’du.

HERKES ŞAHiT


Kürsüye bir yüzükle çıkan sunucu, “George Clooney’den evlilik teklifi bekliyorum, benimle evlenir mi?” diyerek ABD’li aktöre ilan-ı aşkta bulundu.
Geceye damgasını vuran olayın kahramanıysa, moda tasarımcısı Tolga Turan’dı. ‘Yılın Genç Tasarımcısı’ ödülünü alan Turan, sahneden seyircilerin arasında yer alan kız arkadaşına evlenme teklif etti. Genç çift, mutluluklarını hem salondakiler hem de ekranları başındakilerle paylaştı.

Haberin Devamı

HERKES ŞAHiT

STiL SAHiBi ÖDÜLLER DAĞITILDI

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Elle Style Awards 2012, Akmerkez sponsorluğunda Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirildi. www.ellestyleawards.com internet sayfasından halkın oylarıyla belirlenen kategorilerde çeşitli ödüller dağıtıldı

Nevbahar Koç, Arzu Kaprol, Eda Taşpınar, Oben Budak, Pınar-Yağmur Atacan, Buse Terim, Deniz Berdan, Hadise, Nebahat Çehre ve Sinan Öncel törene katılan isimlerden birkaçıydı. Gecede ‘kırmızı halı seremonisi’ni Nefise Karatay ve Alexander Kokeskeriya, ödül töreniniyse Tanem Sivar sundu.

“Aynı takımın oyuncularıyız”
Engin Altan Düzyatan, Yiğit Özşener ve Serkan Altunorak’la ‘Elle Style Erkek Oyuncu’ dalında yarışan Mehmet Günsür, ödülünü alırken, “Aday olanlar arkadaşlarım. Biz aynı takımın oyuncularıyız ama hep deplasmanda oynuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

“Ödül, anneme gidiyor”
Demet Evgar, ‘Elle Style Kadın Oyuncu’ ödülü için, “Bu ödül, bebekliğimden beri kıyafetlerimi çizip diken anneme gidiyor. Onun güzel kalbinden öpüyorum” diye konuştu.

Görümcesinin ödülünü aldı
Nil Karaibrahimgil, hastalığı nedeniyle geceye katılamadı. Şarkıcının ödülünü görümcesi Sertab Erener aldı ve “Nil, şu an bizi battaniyenin altında, televizyonun karşısında izlediğini söylememi istedi” dedi.

İki ödül birden
Ödülünü Nebahat Çehre’nin elinden alan şarkıcı Murat Boz, heyecanını gizleyemedi: “Ödül alıyorum, hem de Nebahat Çehre’nin elinden... Çok mutluyum.”

ÖDÜL LiSTESi

Elle Style Erkek Müzik Starı: Murat Boz
Elle Style Kadın Müzik Starı: Nil Karaibrahimgil
Elle Style Erkek Oyuncu: Mehmet Günsür
Elle Style Kadın Oyuncu: Demet Evgar
Elle Style İş Kadını:
Oya Eczacıbaşı
Elle Style İşadamı: Ali Koç
Elle Style Stil İkonu:
Burcu Esmersoy

Yazarlar