Cadde ‘Hırs ve rekabet kaygım olmadı’

‘Hırs ve rekabet kaygım olmadı’

04.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Mutlu Son’ isimli ikinci albümünü geçtiğimiz günlerde yayınlayan Özge Doğru, “Herkesin kendine özgü bir tarzı olduğuna inanmışımdır. Ben de başarıyla ilerlemek istiyorum” dedi

‘Hırs ve rekabet kaygım olmadı’

‘Velhasıl’ isimli ilk hit çalışmasıyla pop müziğine farklı bir soluk getiren Özge Doğru, beş şarkılık albümü ‘Mutlu Son’la sevenleriyle buluştu. Abümünde Mustafa Ceceli ve Febyo Taşel gibi önemli isimlerle çalışan Doğru, hiçbir zaman çok hırslı bir insan olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

‘Mutlu Son’ nasıl bir albüm oldu?

Albümde birbirinden değerli ve usta müzisyen, aranjör ve sanatçılarla çalışma fırsatım oldu. Prodüktörlüğünü Febyo Taşel’in yaptığı albümde çıkış şarkımız ‘Mutlu Son’un sözü Nehir Kıyıcı’ya bestesi de Yılmaz Taner’e ait. Albümde aynı zamanda Mustafa Ceceli’nin aranjesini yaptığı muhteşem bir Zeki Güner şarkısı ‘Gitme’, Enbe Orkestrası ile yaptığımız ‘Bizi Unutmam’ düeti, Yıldırım Gürses’in ‘Çal Kanunum Çal’ şarkısına Emirhan Cengiz pop soundlarla yeniden düzenledi. Değerli isimlerin emeğinin geçtiği albümle çok enerjik bir giriş yaptığımızı söyleyebilirim.

Albümden bekledikleriniz nelerdir?

Her şeyden önce beğenilmesi...Onun dışında yıllardır içinde bulunduğum, eğitimini aldığım sanat birikimlerimi insanlarla paylaşma ve kendimi gösterme fırsatım olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Dört kuşağa hitap eden bir albüm yaptığınızı söylemişsiniz...

Albümdeki beş şarkının her biriyle 7’den 77’ye hitap ettiğini düşünüyorum. Birbirinden değerli isimlerle çalışma şansım oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum.

Kendi yerinizi müzik camiasında nerede görüyorsunuz?

Hırs ve rekabet gibi bir kaygım hiçbir zaman olmadı. Bu saatten sonra olacağını da sanmıyorum. Çünkü herkesin kendine özgü bir tarzı olduğuna inanmışımdır hep. Ben de kendi kulvarımı açmak ve başarılı, saygın bir şekilde o yolda ilerlemek istiyorum.

‘Serdar Ortaç’la düet yapmak isterim’

Kiminle düet yapmak isterdiniz?

Çok fazla isim var aslında. Ama şu an en çok istediğim isim Serdar Ortaç. Kendisinin çok güzel bir şarkısını aldık. Kendisini kandırabilirsem yeni albümde şahane bir düetle huzurlarınıza çıkmayı çok isterim.

Albümde çalıştığınız Mustafa Ceceli için neler söylemek istersiniz?

‘Gitme’nin düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait. Aynı zamanda bu albümdeki ikinci klip şarkımız

olacak. Stüdyoda bol bol kanun çaldım, o söyledi. Böyle de çok güzel bir anımız oldu. Mustafa Ceceli’yle çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok başarılı bir müzisyen ve yorumcu. İnşallah ileride kendisiyle de ortak bir proje yapma fırsatımız olur.

Haberin Devamı

Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Seda Sayan gibi önemli isimler sizi albüm çıkarmak için zorlamış. Doğru mu bu?

Çırağan Sarayı’nda kanunla program yaptığım zamanlarda, yanıma gelip güzel sesleriyle bana eşlik etmelerinin yanı sıra program sonrası sohbetlerimizde bunu defalarca dile getirdiler. Hatta Seda Hanım beni televizyon programında konuk etmişti.