Cadde Hisar’da Enbe’yle romantizm rüzgârı

Hisar’da Enbe’yle romantizm rüzgârı

08.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Şef Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası önceki akşam Rumeli Hisarı’nda sahne aldı.

Hisar’da Enbe’yle romantizm rüzgârı

 Enbe Orkestrası yaklaşık iki saat kaldıkları sahnede izleyenlere müzik ziyafeti çekti.
 Meyra, Serkan Çağrı, Betül Demir, Aytekin Kurt, Mustafa Ceceli misafir sanatçı olarak katılarak konsere renk kattı. İzleyenler arasında Aysun Kayacı ve sevgilisi Ozan Sevindik, Hande Subaşı ve sevgilisi Can Özgen ve  Murat-Gül Saygı çifti dikkat çekti. 

Yeni klip ‘Hancı’
Konserin ikinci yarısında sahne alan Mustafa Ceceli “Unutamam” parçasını yoğun istek üzerine iki kez seslendirdi. “Unutamam” ve “Kalp Kalbe Karşı” adlı şarkıları ile bu yıla damgasını vuran Enbe bu kez albümde DJ Aytekin Kurt’un yorumladığı bir Ajda Pekkan klasiği olan “Hancı”nın video klibi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Haberin Devamı

Hisar’da Enbe’yle romantizm rüzgârı


“Teniste Avşar’a rakip olamam”

Sevgilisi Ozan Sevindik ile konseri el ele seyreden Aysun Kayacı “İlişkimiz çok yeni, evlilik için çok erken” dedi. Kayacı “Manken şarkıcıları başarılı buluyor musunuz?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Bence Demet bir numara, Asuman’ı da çok beğeniyorum. Bana da en az 30-40 tane albüm teklifi  geldi. Ama kesinlikle düşünmüyorum. Bu yıl sinema ve televizyon projelerim var” diye cevapladı. Ayrıca 8 senedir tenis oynadığını söyleyen Kayacı “İstediğim seviyeye ulaşamadım. Henüz Hülya Avşar’a rakip olamam.”