Cadde Hollywood yıldızı şoke oldu! 'Yani ben bir Roberts değil miyim?'

Hollywood yıldızı şoke oldu! 'Yani ben bir Roberts değil miyim?'

13.01.2023 - 11:19 | Son Güncellenme:

Son olarak 2022 yapımı 'Ticket to Paradise' (Cennete Bilet) filminde kamera karşısına geçen Hollywood yıldızı Julia Roberts, aile kökenlerini araştıran bir programa konuk oldu ve geçmişiyle ilgili bugüne kadar habersiz olduğu bir gerçeği öğrendi. Duydukları karşısında şaşkına dönen dünyaca ünlü ABD'li aktris, "Bu aklımı başımdan aldı" dedi.

Hollywood yıldızı şoke oldu Yani ben bir Roberts değil miyim

'Erin Brockovich' (2000) filmindeki rolüyle Oscar ödülüne layık görülen dünyaca ünlü ABD'li aktris Julia Roberts'ın, kameralardan uzak yaşadığı görüntü yönetmeni Danny Moder ile 20 yıllık evliliğinin, eski dostu George Clooney devreye girene kadar sarsıntılı bir dönemden geçtiği önceki haftalarda ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Hollywood yıldızı şoke oldu Yani ben bir Roberts değil miyim

"DANY'YE FAZLA YÜKLENME"

RadarOnline'a konuşan bir kaynak, Roberts'ın iş yoğunluğu, Moder'ın kırmızı halıda eşinin yanında görünmek yerine sörf yapmayı tercih etmesi gibi nedenlerden dolayı çiftin arasında bir süredir sürtüşme olduğunu iddia etmişti. Clooney'nin nazikçe yakın arkadaşına "Danny'ye fazla yüklenme" tavsiyesinde bulunduğu, bu sayede evliliğin rayına oturduğu belirtilmişti.

"ARKADAŞLARI GERÇEĞİ BİLİYORDU"

Söz konusu kaynak, "Moder ve Roberts'ın ilişkisi için 2022'nin zor bir yıl olduğu zaten yakın çevreleri tarafından biliniyordu. Julia her şey yolunda gibi davranıyordu ama arkadaşları çiftin artık çok az görüştüğünü aylardır açıkça konuşuyordu. Roberts ve Moder birbirini hâlâ çok seviyor. George gibi iyi arkadaşları sayesinde yeniden toparlandılar" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Hollywood yıldızı şoke oldu Yani ben bir Roberts değil miyim

ÜÇ ÇOCUKLARI VAR

Julia Roberts ve Danny Moder'ın ikiz çocukları Hazel ve Phinnaeus 18, küçük oğulları Henry ise 15 yaşında.

GEÇMİŞİYLE İLGİLİ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Tüm bunların ardından 55 yaşındaki aktris Julia Roberts, DNA arşivleri ve soyağacı çalışmaları yoluyla geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Dr. Henry Louis Gates Jr. yardımıyla yapılan 'Finding Your Roots' programına katıldı. Julia'nın büyük büyük bükannesi Rhoda Suttle Roberts ile ilgili bir gerçeği ortaya çıkaran Dr. Henry aktrise şunları söyledi:

Georgia Eyalet arşivlerini araştırırken, Rhoda'nın 1850'lerde Willis Roberts adında bir adamla evlendiğini keşfettik. Sen, Willis'in soyadını taşıyorsun. Ancak Willis, Rhoda senin büyük büyükbaban John'u doğurmasından on yıl önce, 1864'te vefat etti. Yani Willis Roberts, senin büyük büyük büyükbaban olamaz.

Hollywood yıldızı şoke oldu Yani ben bir Roberts değil miyim

DNA ÖRNEKLERİ ALINDI

DailyMail'de yer alan açıklamaya göre bu gerçek karşısında şoke olan güzel oyuncu, "Ama ben bir Roberts değil miyim?" diye sordu.

Tarihçi, ekibinin Georgia arşivlerinin derinliklerine nasıl indiğini ancak Julia'nın büyük büyük büyükbabasının kimliğine dair herhangi bir ayrıntı bulamadıklarını, bunun üzerine aktris ve bir kuzeninden örnekler alarak DNA'larına bakmaya yöneldiklerini anlattı.

Hollywood yıldızı şoke oldu Yani ben bir Roberts değil miyim

"JULIA MITCHELL"

Dr. Henry, Roberts'a; "Seni ve kuzenini tek bir adama bağlayan bir eşleşme kümesi bulduk... Büyük büyük büyükbabanız Henry MacDonald Mitchell Jr." dedi. Julia bunu duyduktan sonra, "Yani biz Mitchell mıyız?" diye sordu ve profesör de aktrisin adının aslında "Julia Mitchell" olduğunu doğruladı.

Haberin Devamı

Hollywood yıldızı şoke oldu Yani ben bir Roberts değil miyim

"BEKLENMEDİK BİR GELİŞMEYDİ"

Henry'nin Sarah adında bir kadınla evli olduğu ve altı çocukları olduğu da ortaya çıkınca, hikaye daha da ilginç bir hal aldı. Julia, büyük büyük büyükannesi Rhoda Suttle Roberts'ın kocası Willis Roberts'ın ölümünden sonra evli bir adamla ilişki yaşaması nedeniyle soyadının aslında tamamen farklı olduğunu öğrendiğinde inanamadı, ancak Roberts soyadını kullanmaya devam edeceğini belirtti:

Bu çok beklenmedik bir gelişmeydi, gerçekten aklımı başımdan aldı! Ama ben Roberts soyadını tercih ederim.