Cadde Hoş geldin bahar

Hoş geldin bahar

19.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Soğuk havaların ardından kendini gösteren güneş, İstanbul’da bahar havasını hissettirdi. Cemiyetin ünlü isimleri geçtiğimiz hafta sonu, güneşli havanın tadını çıkardı.

Hoş geldin bahar

Hoş geldin bahar
Uzun ve soğuk kış günlerinden sonra kendini göstermeye başlayan güneş, İstanbul’da bir anda bahar havası estirdi. Güzel havada tüm İstanbullular gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri de, kendini dışarı atarak, deniz kenarına ve yeşil alanlara koştu.

‘Huzur burada’
Leyla Alaton, Ortaköy’deki şirketlerinin merkez binasının bahçesinde, keyifli anlar yaşadı. Güneşli havada bahçede açan çiçeklerin arasında dolaşan iş insanı, “Huzur burada... Bahar gelince insanın yüzü bir başka gülüyor” dedi.

Doğal yaşam
Hoş geldin bahar

Yılmazcan Sanlı, hafta sonunu sahibi olduğu Polonezköy’deki Doğa Park Yaşam Merkezi’nde değerlendirdi. İş insanı, çiftlik yaşamını ve doğal hayatı sevdiğini dile getirdi.

Hoş geldin bahar
Gel keyfim gel
Deniz-Firuz Kurbanzade çifti, Dragos’taki evlerinde torunlarıyla kahvaltı yaptı. Miniklerle çocukluklarına dönen çift, bir ara bahçedeki salıncakta poz vererek, eski günlerine döndü.

Köpeklerini gezdirdi
Hare Dinçer, yurt dışı seyahatinden döner dönmez, çok sevdiği köpeklerini yanına alarak, parkları dolaştı.

Gönüllü manken
Atıl Kutoğlu, Dilek Sabancı için yeni bir koleksiyon yarattı. Baştan aşağı yenilenen iş insanı, modacıyla buluştu. Yeni koleksiyonun ürünlerini giyen Sabancı, Kutoğlu’nun gönüllü olarak tanıtım mankenliğini de yaptı.

Golf saati
Son yıllarda tasarladığı golf kıyafetleriyle adını yurt dışında duyuran İdil Tarzı, hafta sonunu Kemer Country Golf Club’ta değerlendirdi. İş insanı, tüm gün kızıyla golf oynadı.

‘Adalar
bir başka
güzel’

Hande Reşat, işlerinin yoğunluğunda fırsat buldukça, nefes almak için tercih ettiği Büyükada’dan yine vazgeçmedi. “Adalar bir başka güzel” diyen iş insanı, Alara isimli mekanda deniz havası aldı.