Cadde Huban Öztoprak hayatını kaybetti - Huban Öztoprak kimdir ?

Huban Öztoprak hayatını kaybetti - Huban Öztoprak kimdir ?

08.01.2014 - 13:56 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Huban Öztoprak hayatını! Peki Kimdir Huban Öztoprak? İşte biyografisi, hayat bilgisi..

Huban Öztoprak hayatını kaybetti - Huban Öztoprak kimdir

Ünlü dizi tiyatro ve sinema oyuncusu Huban Öztoprak öldü. İşte oyuncu Huban Öztoprak'ün biyografisi, hayat bilgisi...

Haberin Devamı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanıp, bitkisel hayata girdiği açıklanan tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu 26 yaşındaki Huban Öztoprak, 11 gündür tedavi gördüğü hastanede verdiği mücadeleyi kaybetti.

Huban Öztoprak Kimdir?

İlköğretimini Ataköy Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda, liseyiyse Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nde okudu. Lisede tiyatro ile ve eğitim almak için M.S.M.'ye kayıt oldu. 2008'de oradan mezun oldu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde hocası olan Uğur Uludağ'ın ekibi olan Espri Standartları Enstitüsü Kurumu isimli tiyatro ekibinin seçmelerine girerek, onlarla olmaya hak kazandı.

"Ne Münasebet?" isminde, kendilerinin yazdığı ve oynadığı kabareleri ile ödül aldılar. Öztoprak'ın "Elde Var Hayat", "Sınav", "Son Ağa", "Vision", "Hava Limanı İyi Uçuşlar", "Taksi" ve "Hayat Bilgisi" dizileri ile "Büyük Günah", "The İmam", "Adab-ı Muaşeret" ve "Memleket Hikayeleri-3 Kız 1 Ana" adlı sinema filmlerinde rol aldığı öğrenildi...

Haberin Devamı

CENAZESİ İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Öztoprak’ın cenazesi bugün saat 07.30’da babası Efkan Öztoprak ve annesi Nurcan Gülhan ve tiyatrocu arkadaşları tarafından teslim alındı. Genç oyuncunun ambulansla Dalaman Havalimanı’na götürülen cenazesinin buradan da saat 11.00’deki uçakla toprağa verileceği İstanbul’a nakledileceği bildirildi. Öztoprak, yarın öğlen namazının ardından Topkapı’daki Aile Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.