Cadde Hugh Jackman: Lütfen Ryan Reynolds'ı pohpohlamayın!

Hugh Jackman: Lütfen Ryan Reynolds'ı pohpohlamayın!

07.01.2023 - 10:22 | Son Güncellenme:

Ryan Reynolds, 2022 yapımı müzikal komedi türündeki 'Spirited' filminde seslendirdiği 'Good Afternoon' şarkısıyla Oscar aday adayı oldu. Reynolds'ın yakın arkadaşı olan ve 2014 yılında beyazperdede izleyiciyle buluşacak 'Deadpool 3'te birlikte kamera karşısına geçeceği Hugh Jackman, Twitter hesabından bu konuyla ilgili bir video yayınladı.

Hugh Jackman: Lütfen Ryan Reynoldsı pohpohlamayın

'The Music Man adlı Broadway' oyununu tamamladıktan sonra Deadpool 3 filminin çekimlerine başlayacak olan Hugh Jackman, Good Afternoon parçasıyla 'En İyi Orijinal Şarkı' dalında Oscar aday adayı olan yakın arkadaşı Ryan Reynolds için 'Kalbimin derinliklerinden sesleniyorum diyerek, Akademi'ye çağrıda bulundu.

Hugh Jackman: Lütfen Ryan Reynoldsı pohpohlamayın

Haberin Devamı

"GELECEK YILIMI ÇEKİLMEZ HALE GETİRİR"

Deadpool 3 için 'Wolverine' rolüne geri dönmeye hazırlanan Jackman, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından paylaştığı videoda, "Ryan Reynolds'ın en iyi şarkı kategorisinde aday gösterilmesi, gelecek yılımı çekilmez hale getirir. Wolverine ve Deadpool'u çekerken onunla bir yıl geçirmek zorundayım. İnanın bu imkansız olur, gerçekten bir sorun olur" ifadelerini kullandı.

Hugh Jackman: Lütfen Ryan Reynoldsı pohpohlamayın

"ÇOK GÜLDÜM"

Esprili bir dille Akademi jüri üyelerine seslenmesi gündem olan Avustralyalı aktör, Spirited filmini övmeyi de ihmal etmedi.

Spirited'a bayıldım, harika bir film. Tüm aile izleyip, çok eğlendi. Good Afternoon'u da çok beğendim. Baştan sona güldüm, kesinlikle harika.

Hugh Jackman: Lütfen Ryan Reynoldsı pohpohlamayın

MESAJINI TEKRARLADI!

Charles Dickens'in 'A Christmas Carol' filminin modern bir uyarlaması olan filmle ilgili hayranlığını vurgulayan Hugh Jackman, şakalaşmaktan keyif aldığı arkadaşı Reynolds'la ilgili mesajını ise tekrarlamaktan geri durmadı: Lütfen onu Oscar'a aday göstererek pohpohlamayın.