Cadde Hülya Avşar'dan 'kozmetik reklamı' açıklaması!

Hülya Avşar'dan 'kozmetik reklamı' açıklaması!

21.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlüler dünyasında her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte Tarabya'da görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, bir kozmetik firmasından reklam teklifi aldığı iddialarına yanıt verdi. İşte detaylar...

Hülya Avşardan kozmetik reklamı açıklaması

Geçtiğimiz yıl 'Masumiyet' dizisiyle ekranlarda olan, şimdilerde şarkıcılık kariyerine devam eden Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte Tarabya Kıyı balık isimli mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Avşar, hayranları ile fotoğraf çektirdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

58 yaşındaki Hülya Avşar, basın mensuplarının; “Kozmetik ürünü reklamında oynayacağınız doğru mu?”  sorusuna yanıt verdi.

Ünlü isim, konuyla ilgili; “Kozmetik benim için çok önemli ve değerli ama şuan değerlendirme süreci içerisindeyim. Üründen emin olmam gerekiyor, benim vicdanen rahat olmam gerekiyor. Önerdiğim bir şeyin kaliteli olması lazım maddiyat kısmı önemli değil“ dedi.

Hülya Avşardan kozmetik reklamı açıklaması

"EKRAN DİYE BİR ŞEY KALMADI"
Proje tekliflerini beğenmediğini söyleyen Avşar “Birkaç teklif var ama hiç istediğim gibi değil. Ekranları özledim mi? Set ortamını hep özleyeceğim ama onun dışında şu an çok iyiyim. Ekran diye bir şey kalmadı herkes YouTube da orada burada ekranda olabiliyorsunuz“ diyerek teklifleri beğenmediğini belirtti.

Haberin Devamı

"MANUKYAN'I CANLANDIRMAK İSTERDİM"
Bir çocuk annesi Avşar, “Hayatını canlandırmak istediğiniz birisi var mı? “ sorusuna da “Ben Matild Manukyan’ı çok oynamak isterdim. Senaryosu yazıldı ama izin vermediler ama gerçekten onu oynamak isterdim" şeklinde yanıtını verdi.

Hülya Avşardan kozmetik reklamı açıklaması

"İLİŞKİ BAŞLAMADAN MI BİTTİ?"
Ünlü sanatçının 12 yıl aradan sonra iş insanı Cemal Güzelci ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, ikilinin basına yansıyan samimi görüntüsü dedikodulara neden olmuştu. Ancak Avşar kızı, Güzelci ile sadece arkadaş olduklarını açıklamıştı.

Bir çocuk annesi Hülya Avşar, “İlişki başlamadan mı bitti? Yoksa Instagram mı kullanmaya başladı?” soruları karşısında kahkaha atarak, "Siz varsınız. Sağ olun bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım. Ben de anlamadım niye böyle oldu! Her şey kısmet" yanıtını vermişti.

"INSTAGRAM KULLANAN ERKEK BANA GÖRE DEĞİL"
Geçtiğimiz ay Tarabya'da bir balıkçı çıkışında görüntülenen şarkıcı, "Instagram'ı olan bir sevgili istemem. Erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil. Spor yapmayan insanlar da bana göre değil, sosyal medyada vakit geçiren erkekler de bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz" açıklamasını yapmıştı.

Hülya Avşardan kozmetik reklamı açıklaması