Cadde Hülya Duyar anlattı! Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfetti?

Hülya Duyar anlattı! Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfetti?

25.01.2024 - 11:43 | Son Güncellenme:

Oyuncu Hülya Duyar, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şimdilerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hande Erçel'in ilk oyunculuk günlerini anlatan Duyar'ın, bir diğer meslektaşı Meryem Uzerli'yi de sektöre kazandıran kişi olduğu ortaya çıktı.

Hülya Duyar anlattı Hande Erçel ve Meryem Uzerliyi nasıl keşfetti

Sinema ve televizyon kariyerine 2000 yılında adım atan Hülya Duyar, şimdilerde rol aldığı dizi dışında tiyatro oyunuyla da izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

Haberin Devamı

'Bambaşka Sohbetler'e katılan 53 yaşındaki oyuncu; Hande Erçel'in ilk dizisi olan, 2013-2014 yılları arasında yayınlanan 'Tatar Ramazan'da rol alması için yaptıklarını paylaştı.

Hülya Duyar anlattı Hande Erçel ve Meryem Uzerliyi nasıl keşfetti

"HANDE İÇİN YÖNETMENE RİCA ETTİM"

Meral Ablacığım (Meral Okay) bana 'Hülyacığım 'No name (tanınmayan) bir oyuncu bak' demişti. Almanya'da cast direktörlüğü ve uygulayıcı yapımcılık yaptığım için, mesleğim olduğu için. Tatar Ramazan'ın cast direktörlüğünü yapıyordum. Hande bir arkadaşımın arkadaşıydı. Hiç oyunculuk yapmamıştı, tanıştım ve çok sevdim. Tatar Ramazan'da üç bölüm oynattık konuk oyuncu olarak. Yönetmene rica etmiştim, Hande de o ricama şahit oldu. Ana cast'ta olmasını istiyordum ama olmadı, üç bölüm konuk oyuncu olarak oynadı. Oyuncu olmak istiyordu, Hande'yi o zamanki menajerine yönlendirdim, hep de kontakta kaldık.

Hülya Duyar anlattı Hande Erçel ve Meryem Uzerliyi nasıl keşfetti

MERYEM UZERLİ'Yİ ALMANYA'DAN GETİRDİ

Hülya Duyar, 'Muhteşem' Yüzyıl dizisiyle tanınan Meryem Uzerli'yi de keşfeden kişi olduğunu söyledi.

Hülya Duyar anlattı Hande Erçel ve Meryem Uzerliyi nasıl keşfetti

Usta oyuncu, "Meryem, Almanya'da oyunculuk yapıyordu. Meryem'i 17 yaşından beri tanıyorum. Meral Abla ve Meryem için güzel bir tesadüf oldu. Meryem Uzerli'yi Türkiye'ye getiren benim" ifadelerini kullandı.