Cadde 'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor?

'Hunharca öpüştük' demişlerdi! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor?

23.11.2023 - 08:23 | Son Güncellenme:

Büşra Pekin ile Hasan Can Kaya birlikte başrolü paylaştıkları 'Çok Aşk' filmine dair verdikleri bir röportajda, "Cesur sahnelerimizde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" demeleriyle adlarından söz ettirmişti. İkilinin aşk yaşadığı iddiası, sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü oyunculardan Pekin, aşk söylentileriyle ilgili açıklama yaptı. ' İstanbul İçin Son Çağrı' filminin galasına katılan Kaya da konuyla ilgili konuştu.

Hunharca öpüştük demişlerdi Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor

Senarist ve oyuncu Hasan Can Kaya'nın "Hayat kadar gerçek, hayat kadar komik ve hayat kadar duygusal" diyerek özetlediği, Muzaffer Yıldırım yapımcılığında hayata geçen filmi 'Çok Aşk'ın gala gösterimi geçtiğimiz ay Kanyon Paribu Cineverse'te gerçekleşmişti.

Haberin Devamı

Galaya filmin oyuncuları; Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Barış Yıldız Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal, yönetmen Kıvanç Baruönü ve filmin yapımcısı Muzaffer Yıldırım katılmıştı.

Hunharca öpüştük demişlerdi Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor

'ÖPÜŞME' AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, film kadrosunda yer alan Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya'nın verdiği bir röportajda "Sevişme sahnelerinde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" demeleri çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin şu açıklamada bulunmuştu:

Sahnelerin yorumu kişiye göre değişir. Bazısı sevişme sahnesi olarak adlandırabilir bazısı da bunda bir şey yok ki der. Ama bize göre ailelerin de rahatlıkla gidip izleyebileceği bir film. Bizim birbirimiz arasında yaptığımız espriden türeyen şeyler bunlar. Yanlış anlaşılmış olabilir.

Hunharca öpüştük demişlerdi Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor

AŞK İDDİALARINA SON NOKTA!

Sık sık aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen ikiliden Büşra Pekin, son olarak bu söylentilerle ilgili yaptığı açıklamayla gündeme geldi.

Hunharca öpüştük demişlerdi Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor

835 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından Kaya (33) ile bir karesini paylaşan Pekin (41), aşk iddialarına son noktayı koyarak şöyle yazdı:

Haberin Devamı

Hâlâ soruluyor. Merakınızı son kez giderelim. Sevgili değiliz. Hiç olmadık. Ama şahane film partneri ve mis gibi dost olduk. 'Çok Aşk' sinemalarda.

HASAN CAN KAYA'DAN AÇIKLAMA

Hasan Can Kaya ise aşk sorularına, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı ' İstanbul İçin Son Çağrı' filminin dün akşam bir otelde gerçekleşen galasında cevap verdi.

Hunharca öpüştük demişlerdi Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin aşk mı yaşıyor

Gazetecilerle konuşarak güzel bir gece olacağını söyleyen Kaya, Büşra Pekin ile başrolünü paylaştığı filmi hakkında, "Mutluyuz, ilk filmimiz ve eleştirmenler olumlu şeyler söyledi" dedi. İkilinin filmde beğenilmesi ve yakıştırılması hakkında konuşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Büşra'nın enerjisi her gün değişiyor. Aşk konusunda da Büşra bir açıklama yaptı. Öyle bir şey söz konusu da değil. Hiç bir zaman olmadı da.