Cadde HÜZÜNLÜ FiNAL

HÜZÜNLÜ FiNAL

22.06.2012 - 20:36 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin iddialı dizilerinden ‘Kuzey Güney’, sezon finaliyle herkesi ağlattı. Son bölümü Ortaköy’de bir restoranda izleyen oyuncular ve ekip de, gözyaşı dökenler arasındaydı

HÜZÜNLÜ FiNAL

* Dizinin oyuncuları ve teknik ekibi, sezon finalini Ortaköy’deki Nomads’da izledi.
* Bölüm sonunda oyuncular birbirlerine sarılıp gözyaşı döktü önce. Bunda, finalde Ali’nin (Rıza Kocaoğlu) vurulmasının etkisi büyüktü. Ekip, daha sonra sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
* Geceden sevgilisi Azra Akın’la el ele ayrılan başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, “Çok keyifli bir sezon geçirdik. Tüm ekibi kutluyorum” dedi. Top sakallı yeni imajı içinse “Kuzey’den sıyrılmak istedim” ifadesini kullandı oyuncu.
* Güney’i canlandıran Buğra Gülsoy da, “Önümüzdeki sezon enerjimizi toplamış ve dinlenmiş bir şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
* Oyuncu, eşi Burcu Kara’yla boşanma sürecine de değindi: “Ben bu konuyla ilgili hiç konuşmadım. Son kez konuşacağım. Olmadı, pencerelerimiz farklıymış. Ben eşimi aldatmadım. Birkaç insan yuva bozuyormuş gibi gösterildi. Gerçekten samimi şekilde onların ailelerinden de kendilerinden de özür diliyorum.”