Cadde Hüzünlü veda

Hüzünlü veda

14.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Final ve sezon finali yapan dizilerin oyuncuları, Instagram’dan paylaştıkları ekip fotoğrafları ve yazdıkları mesajlarla sevenlerini duygulandırdı

Hüzünlü veda

Kış aylarında izleyiciyi ekrana kilitleyen diziler, yazın gelmesiyle birlikte teker teker ekrana veda ediyor. Kimi sezon finali, kimi son bölümüyle izleyiciyle buluşan dizilerin oyuncuları duygularını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Önceki akşam final yapan ‘Medcezir’, sezon finali yapan ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, yarın son kez ekrana gelecek ‘Karadayı’ ve sezon finali yapacak ‘Poyraz Karayel’ ile ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ün oyuncuları, hayranlarına Instagram’dan yazdıklarıyla seslendi.

‘Hoşçakal Yaman Koper’
? Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerini paylaştığı ‘Medcezir’ önceki akşam 77’nci bölümüyle final yaptı. Ekip, son bölümü Nişantaşı Sofa Otel Frankie’de birlikte izledi. Çağatay Ulusoy, dizinin yayınlandığı saatlerde duygularını Instagram’dan “İki sezon boyunca etle tırnak olduk. Hoşçakalın ‘Medcezir’ ailem, hoşçakal Yaman Koper” notuyla paylaştı.
Alkolü fazla kaçırınca otelde kaldılar
Gece 04.30’a kadar süren partide, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay, alkolü fazla kaçırınca otelde kalmayı tercih etti. İkili bir ara sahneye çıkarak birlikte şarkı söyleyip, ekip arkadaşlarını eğlendirdi.