Cadde İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum!

İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum!

25.03.2024 - 07:14 | Son Güncellenme:

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, oğlu Ömer Kutluay ve Anadolu Efes’in genç basketbolcuları ile Bebek’te bir araya geldi. Sahilde yürüyüşe çıkan grup, objektiflere poz verirken Kutluay'dan espri gecikmedi.

İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum

Ünlü popçu Demet Akalın ile basketbolcu İbrahim Kutluay, 1998 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ve evlenmeleri beklenen ikili, sürpriz bir şekilde 2001 yılında yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

İkilinin ayrılma sebebinin, Kutluay'ın evlenmek istememesi olduğu iddia edilmişti. Bir diğer iddia ise basketbolcunun Akalın'ı Demet Şener ile aldattığı yönündeydi. Söylenenlere göre Demet Akalın ve Demet Şener arkadaştı. İkisi de mankenlikten geldiği için aynı ortamlara giriyordu.

İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum

13 YILLIK EVLİLİK BİTTİ

Bu iddialardan kısa bir süre sonra Demet Şener ile aşk yaşamaya başlayan İbrahim Kutluay, 2005'te ünlü model ile dünyaevine girmişti. İki çocukları olan ikili, 2018 yılında boşanmıştı. Magazin gündeminde boşanma sebebi olarak yine aldatma iddiaları yer almıştı.

İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum

GENÇ BASKETÇİLERLE BULUŞTU

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, oğlu Ömer Kutluay ve Anadolu Efes’in genç basketbolcularıyla birlikte önceki gün Bebek’te bir araya geldi. İbrahim Kutluay, Real Madrid basketbol takımının altyapısını transfer olan 14 yaşındaki oğlu Ömer Kutluay ve eski takım arkadaşlarının buluşmasına eşlik etti.

İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum

Haberin Devamı

'KORUMA' ESPRİSİ!

Ömer Kutluay’ın eski takım arkadaşlarıyla buluşması sonrası sahilde yürüyüşe çıkan grup, objektiflere poz verirken İbrahim Kutluay, “Korumalarımla geziyorum” esprisinde bulundu. 

İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum