Cadde İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme'yi ayağa kaldırdı

İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme'yi ayağa kaldırdı

12.09.2022 - 12:32 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, müziğin dev ismi İbrahim Tatlıses’i ağırladı. Her konserinde bilet satışlarıyla rekor kıran sanatçı, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde beşinci kez müzikseverlerin kulaklarının pasını sildi.

İbrahim Tatlıses, Kuruçeşmeyi ayağa kaldırdı

Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine çıkan İbrahim Tatlıses'i dinlemek için hayranları konser alanını saatler öncesinde doldurdu. Konserin başlangıcında müzikseverler, İmparator'u büyük bir coşkuyla ayakta karşıladı.

İbrahim Tatlıses, Kuruçeşmeyi ayağa kaldırdı

Haberin Devamı

TEZAHÜRATLAR BOĞAZ'DA YANILANDI

Müziğin İmparator'u, konseri boyunca 'Bir Kulunu Çok Sevdim', 'Bebeğim', 'Şemmame', 'Sarhoş', 'Kavur Balıkları', 'Haydi Söyle', 'Mavi Mavi' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Tatlıses, dillerden düşmeyen slov parçalarının yanı sıra Tatlıses, hareketli şarkılarıyla da binlerce kişiyi ayağa kaldırdı.

İbrahim Tatlıses, Kuruçeşmeyi ayağa kaldırdı

2.5 saat aralıksız şarkılarını seslendiren sanatçı, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bir kez daha müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarının ‘İmparator’ tezahüratları İstanbul Boğazı’nda yankılandı.

İSTEK PARÇALARI OKUDU

Kesilmeyen alkışların hatrına sevenlerinin istek şarkılarını da okuyan İbrahim Tatlıses, 8 Ekim’de müzikseverlerle yeniden Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bir araya gelecek.

İbrahim Tatlıses, Kuruçeşmeyi ayağa kaldırdı