Cadde İbrahim Tatlıses: Mehmet Ali Erbil benden önce evlenirse yakarım onu!

İbrahim Tatlıses: Mehmet Ali Erbil benden önce evlenirse yakarım onu!

09.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evlenme kararı almıştı. Geçtiğimiz gün bir mekanda sahne alan 'İmparator' İbrahim Tatlıses, yakın dostu Erbil'in evlenecek olmasıyla ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İbrahim Tatlıses: Mehmet Ali Erbil benden önce evlenirse yakarım onu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a, doğum günü partisinde özel yapım bir yüzük hediye ederek evlilik teklifinde bulunmuştu.

Haberin Devamı

Yakın dostu İbrahim Tatlıses'in de sevgilisi olduğunu dile getiren Mehmet Ali Erbil, şöyle konuşmuştu:

İbrahim beni aradı. 'Sakın benden önce evlenme' dedi. Bir tek ondan tepki oldu, 'benden önce evlenemezsin' diye. 'Bizi bundan sonra onlar seçecek, biz daha seçemeyiz' dedi. Bizler biraz daha unu elemiş insanlarız.

İbrahim Tatlıses: Mehmet Ali Erbil benden önce evlenirse yakarım onu

HAYRANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Yedi çocuk ve dokuz torun sahibi olan 71 yaşındaki İbrahim Tatlıses, önceki akşam bir mekanda sahne alarak sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi.

İbrahim Tatlıses: Mehmet Ali Erbil benden önce evlenirse yakarım onu

Gecenin sürprizini Nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy yaptı. Yenikapı konserinden çıkar çıkmaz soluğu Günay'da alan Ersoy, İmparator'u dinlemeye geldi.

DÜET YAPTILAR

İkili, daha sonra büyük alkış alan bir düet yaparak, 'Yeşil Ördek', 'Sevda Yüklü Kervanlar', 'Urfalıyam Ezelden' ve 'Bir Fincan Kahve Olsam' şarkılarını birlikte seslendirdi.

İbrahim Tatlıses: Mehmet Ali Erbil benden önce evlenirse yakarım onu

"HER AN NİKAH MASASINA OTURABİLİRİM"

İbrahim Tatlıses oyuncu Mehmet Ali Erbil'in evlilik konusuna değinmeden de geçmedi. Sanatçı, gecenin bombasını patlatarak şu ifadeleri kullandı:

Mehmet Ali Erbil benden önce evlenecek olursa yakarım onu! Bana söz verdi, sözünü de tutacağına eminim. Bu sebepten her an bir sürpriz yaparak nikah masasına oturabilirim.