Cadde ‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’

‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’

12.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İbrahim Erkal’ın filmini yapmak istediklerini söyleyen eşi Filiz Akgün, çocuklarının ve insanların yanlış tanımaması için projelere sıcak bakmadığını söyledi.

‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’

2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen ‘Hürmet’ konseri önceki akşam Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yapımcı İskender Ulus ile sanatçının eşi Filiz Akgün’ün ev sahipliğinde, Kültür Bakanlığı ve Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği gecede, ayrıca Erkal için üzerine iki yıldır çalışılarak yapılan ‘Hürmet’ albümü de tanıtıldı. Projede yer alan Alişan, Aydilge, Ceylan, Doğuş, Eda Baba, Elif Kaya, Güliz Ayla, Gökhan Tepe, Kafadar, Resul Dindar, Sinan Akçıl&Enes Yolcu, Sufle ve Zehra, sanatçının eserlerini seslendirdi.

Haberin Devamı

‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’

Konser öncesi çocuklarıyla poz veren eşi Filiz Akgün, Erkal’ın filmini yapmak için yapımcıların kapısını çaldığını söyledi. Çocuklarının ve insanların eşini yanlış tanımaması için kurgu film projelerine sıcak bakmadığını söyleyen Akgün, “Babasını hiç tanımayan bir kızım var. Tabii ki kurgu yapılır ama abartılmamalı. Hayatın ve gerçeğin dışına çıkarsa olmaz. Teklif geldiğinde olmayan şeyleri oldu diye göstermek istediler. Çocuklarımın da böyle bilmelerini falan istemem. İbrahim’in ajitasyon hayatı yoktu, memur bir ailenin çocuğu” dedi. -SEÇKİN ŞENVARDAR