Cadde 'İçime dönüp sakin kalıyorum'

'İçime dönüp sakin kalıyorum'

29.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Oynadığı her projede adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, “İçime dönüp, sakin kalarak her şeyin gerektiği gibi ilerlediğine inanıyorum” dedi.

İçime dönüp sakin kalıyorum

‘Alice Harikalar Diyarında’ müzikalinde oynayan Serenay Sarıkaya, InStyle dergisine kapak oldu. Oyuncu, “Herkes sizi konuşup merak ederken, mesafenizi korumayı nasıl başarıyorsunuz?” sorusuna, “Her şeyin hızından o kadar çok korktum, her saniyenin ve anın tadını o kadar çıkartmak istedim ki, öyle bir savunma mekanizması geliştirmiş olabilirim. İçime dönüp, sakin kalarak her şeyin gerektiği gibi ilerlediğine inanıyorum” cevabını verdi.

İki hafta sonra ABD’ye gideceğini söyleyen Sarıkaya, “Çok sevdiğim arkadaş grubumla New York’ta olacağız. Dolu dolu bir seyahat planladılar. Kendimi onlara teslim ettim. Müzikalde 2.5 haftalık bir aramız olacak. O süre zarfında gidip, tatilin tadını çıkarmak istiyorum” diye konuştu. Kamera karşısında olmayı özlediğini de belirten oyuncu, “Doğru proje geldiğinde onu hissedeceğimden eminim. Beni bulacağına inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Yazarlar