Cadde İftarlık Gazoz filmi konusu ve oyuncu kadrosu! İftarlık Gazoz filmi kaç yılında nerede çekildi?

İftarlık Gazoz filmi konusu ve oyuncu kadrosu! İftarlık Gazoz filmi kaç yılında nerede çekildi?

02.04.2022 - 19:19 | Son Güncellenme:

İftarlık Gazoz filmi bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Berat Efe Parlar ve Cem Yılmaz'ın yer aldığı İftarlık Gazoz filmi 2016 yılında vizyona girdi. İşte İftarlık Gazoz filmi konusu ve oyuncu kadrosu ve karakterleri...

İftarlık Gazoz filmi konusu ve oyuncu kadrosu İftarlık Gazoz filmi kaç yılında nerede çekildi

 İftarlık Gazoz filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Berat Efe Parlar ve Cem Yılmaz'ın yer aldığı İftarlık Gazoz filmi 2016 yılında vizyona girdi. 70'li yılların başında bir Ege kasabasında yaşanan olayları konu alan İftarlık Gazoz filmi gişede 960.898 kişi tarafından sinema salonlarında izlendi.

Haberin Devamı

İFTARLIK GAZOZ FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

İftarlık Gazoz, yönetmenliğini ve senaristliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği, başrollerinde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın yer aldığı 2015 yılı yapımı komedi türündeki Türk sinema filmidir. Filmin galası 28 Ocak 2016 tarihinde İstanbul'daki Kanyon AVM’de yapıldı. Film, 29 Ocak 2016 tarihinde vizyona girdi. 5 hafta boyunca 307 farklı sinema salonunda gösterime girmiştir. Film, toplam 960.898 izleyiciyle 11.569.063 ₺ hasılat yapmıştır.

İFTARLIK GAZOZ FİLMİ KONUSU

70'li yılların başında güzel bir Ege kasabasında ailesi ile beraber yaşayan Adem, 5. sınıfa giden zeki ve başarılı bir öğrencidir. 5. sınıfı bitirir bitirmez yaz tatilini iyi değerlendirmek için ailesine Gazozcu Cibar Kemal Usta ile çalışmak istediğini söyler. Ailesinden zar zor izin alan Adem, gazozcu çırağı olarak Cibar Kemal'in yanında çalışmaya başlar. Ramazan ayı da yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı

Ramazan ayının ilk günleridir. Adem, camide oruç hakkında vaaz eden hocanın dediklerinden etkilenir ve oruç tutmaya karar verir. Fakat küçük yaşta olduğu için ailesi bu duruma izin vermez, o da ailesinden gizli bir şekilde oruç tutmaya başlar. Ege'nin yaz sıcağında, bir yandan da gazoz satarken oruç tutmak Adem'i çok yormuştur. Susuzluk ve açlık yüzünden seraplar görmeye başlar. Adem'in yaşadığı bu sorunlar onu bir maceranın içine sürükler.

İFTARLIK GAZOZ FİLMİ OYUNCU KADROSU

Cem Yılmaz - Cibar Kemal

Berat Efe Parlar - Adem

Okan Avcı - Yörük Osman

Yılmaz Bayraktar - Hasan

Greta Fusco - Berna

Ümmü Putgül - Gülizar

Yasemin Sannino - Müzik öğretmeni

İFTARLIK GAZOZ NEREDE ÇEKİLDİ?

Cem Yılmaz'ın da başrolünde bulunduğu İftarlık Gazoz filminin çekildiği mekanlar sorgulanıyor. Filmin çekimleri Ege'de yapıldı. Muğla'nın Ula ilçesi ile Menteşe ilçesinde gerçekleşti.