Cadde İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum'

İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum'

22.03.2024 - 13:03 | Son Güncellenme:

Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. Ünlü isim, son olarak verdiği bir röportajda ihanetin ardından yaşadığı hayal kırıklığından bahsederek, tek aşık olup olamayacağını bilmediğini itiraf etti.

İhaneti atlatamadı Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum

Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique (37) ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın (47) aşkı 2022'de sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti (25) ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona'dan ayrılarak iki çocuğuyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

İhaneti atlatamadı Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum

"ARKADAŞLIK AŞKTAN DAHA UZUN SÜRER"

Son olarak Apple Music 1 için Zane Lowe ile röportaj yapan kolombiyalı şarkıcı, ilişkisinin sona ermesinin ardından ileriye dönük olarak 'arkadaşlığa' öncelik verdiğini açıkladı.

İhaneti atlatamadı Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum

"Bence arkadaşlık aşktan daha uzun sürer. Tabii yine de aşkı yaşamanın, bu duyguyu tüm iniş çıkışlarıyla, tam anlamıyla deneyimlemenin insan yaşamı için çok önemli olduğunu düşünüyorum" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Aşkı seviyorum ama sanırım arkadaşlığı biraz daha fazla seviyorum. Çünkü aşkın benim için sonsuza kadar var olacağını düşünmüştüm. Bu da benim hayal kırıklıklarımdan biri. Belki de tekrar aşık olurum. Bu duyguyu bir kez daha bulabilir miyim bilmiyorum. Muhtemelen bulamayacağım. Şey, bilmiyorum.

İhaneti atlatamadı Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum

"HER ZAMAN HAYATIMDA BİRİLERİ OLDU"

"Geçmişte arkadaşlığa o kadar da değer veren insanlardan biri değildim. Aileye ve bir partner sahibi olmaya her zaman daha fazla değer verdim. Her zaman hayatımda birileri oldu. Ama sonra hayatımın en karanlık ve en zor anlarıyla yüzleşmek zorunda kaldığımda, arkadaşlarım yanımda oldu ve beni bir arada tuttular."

Haberin Devamı

İhaneti atlatamadı Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum

Bunu yapan arkadaşlarım bana hayatın gerçek anlamını gösterdiler. Yanımda bir eşle yaşlanmayabilirim, ama iyi arkadaşlarla çevrili olarak yaşlanacağım.