Cadde iKi YIL SONRA

iKi YIL SONRA

28.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

‘Küçük Kadınlar’ yenilenen kadrosuyla ekrana dönüyor. Kıvanç Kasabalı’nın katıldığı dizide olaylar sezon finalinde yaşananlardan iki yıl sonra başlayacak

iKi YIL  SONRA

Anne - babaları ölünce hayatta kalmaya çalışan kız kardeşleri anlatan ‘Küçük Kadınlar’ yeniliklerle ekranda. Yeni sezonda dizinin kadrosuna Kıvanç Kasabalı katıldı.
Aradan iki yıl geçmiştir. Yeliz, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden taburcu olmaya hazırdır. Ancak yaraları hâlâ tazedir. O nedenle Cansu’nun iki yıldır kayıp olduğunu ondan saklarlar. Hulusi Bey’in yokluğu da Başta Eylül ve Bade olmak üzere herkesi derinden etkilemiştir. Master için Almanya’ya giden Ali ile Eylül’ün ilişkisi devam eder. Kendini işe veren Armi’nin bir sırrı vardır. Cansu çocukları çeşitli suçlara alet ederek onları sömüren kötü bir adamın elinde tutsaktır. Birçok kez kaçmaya teşebbüs etse de başaramamıştır. Ablalarının onu yeterince aramadığını düşünür. Hulki’den az miktarda para kalan Yeliz ise onunla evi yeniden dekore etmeye başlar.

KiM KiMDiR?
Yapım: D Productions
Dramalar Koordinatörü: Lale Eren
Yönetmen: Hakan Arslan
Oyuncular: Özge Borak (Eylül), Hande Soral (Armağan), Fulya Zenginer (Yeliz), Elit İşcan (Bilge), Selin Ilgar (Cansu), Ali İl (Ali), Kıvanç Kasabalı (Ozan), Birsen Dürülü (Bade), Tansu Taşanlar (Ceyhun), Nur Hayat Boz (Asiye)