Cadde İlişkileri yedi yıldır devam ediyor! 'Boşanmaların en büyük sebebi evlilik'

İlişkileri yedi yıldır devam ediyor! 'Boşanmaların en büyük sebebi evlilik'

18.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Daha önce 'Teşkilat', 'Yanımda Kal' ve 'Afili Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere takıldı. Daha önce uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile evlenip evlenmeyeceği sorulduğunda 'şartlar evlilik için hiç uygun değil' dediği hatırlatılan Ertuğrul, 'Boşanmaların en büyük sebebi evlilik' diyerek dikkat çeken bir açıklamada daha bulundu.

İlişkileri yedi yıldır devam ediyor Boşanmaların en büyük sebebi evlilik

Son olarak 'Magarsus' adlı yapımda rol alan 36 yaşındaki oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Kayla Manukyan ile Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takılmıştı.

Haberin Devamı

Ertuğrul, "2023 yılında evlilik olacak mı?" sorusuna, "Bu devirde evlilik zor. Hayat pahalı" cevabını vermesiyle dikkat çekmişti.

İlişkileri yedi yıldır devam ediyor Boşanmaların en büyük sebebi evlilik

Ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da görüntülendi. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde, Dasdas Sahne'ye tiyatro provasına giden Ertuğrul, ayaküstü gazetecilerle konuşarak yeni tiyatro oyunlarıyla ilgili heyecanını paylaştı.

İlişkileri yedi yıldır devam ediyor Boşanmaların en büyük sebebi evlilik

"YENİ OYUNUMUZ VAR"

Oyuncu, "Yeni oyunumuz var onun için provaya geldim. Çok heyecanlıyız oyun için ve çok çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"İŞ İÇİN TEKRAR İSTANBUL'A TAŞINDIM"

Pandemiyle beraber Urla'ya yerleşen fakat yakın zamanda işlerden dolayı tekrardan İstanbul'a döndüğünü ifade eden Çağlar Ertuğrul, "İş durumu olmasaydı açıkçası dönme fikri hiç aklımda yoktu. Bir hafta oldu tekrardan İstanbul'a taşınalı. Keşke bir iş İzmir taraflarında çekilse de o projede severek oynasam ama bu işin ana merkezi İstanbul. Senaryo okuyorum. Yeni projeler olacak. Ancak şu an için net olmadığı için bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Haberin Devamı

İlişkileri yedi yıldır devam ediyor Boşanmaların en büyük sebebi evlilik

"ÇOĞU EVLİLİK BİZİM İLİŞKİMİZ KADAR DEVAM ETMİYOR"

Daha önce verdiği bir röportajda 'şartlar evlilik için hiç uygun değil' açıklaması hatırlatılan Ertuğrul, şöyle konuştu:

Benim maşallah yedi yıldır devam eden bir ilişkim var. Çoğu evlilik bizim ilişkimiz kadar bile devam etmiyor. Boşanmaların en büyük sebebi evlilik!