Cadde 'İlk Öpücük'ün stil ikonu Hayrettin!

'İlk Öpücük'ün stil ikonu Hayrettin!

28.09.2017 - 15:53 | Son Güncellenme:

Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in başrolünü paylaştığı, 20 Ekim’de vizyona girecek olan ‘İlk Öpücük’ filmin en renkli karakterlerinden biri Hayrettin olacak.

İlk Öpücükün stil ikonu Hayrettin

İlk Öpücük’ filminde 'Necati' karakterini canlandıran Hayrettin, hem kostümleriyle, hem de gizli yeteneği olan sesiyle filmde arz-ı endam edecek. Senaryo gereği ses yarışmasına katılmaya hazırlanan Hayrettin, star havasıyla çok konuşulacak.

Haberin Devamı

"KOSTÜMLERİ İLK GÖRDÜĞÜMDE ŞAKA ZANNETTİM"

Çok eğlendiği 'Necati' karakterinden bahseden Hayrettin, "Kostümleri ilk defa gördüğümde şaka yapıyorlar zannettim ama sonra karakterim aklıma geldi ve 'işte tam bir Necati kostümü' dedim. Necati sürekli sahne ışıkları altında yaşayan kendini popstar gibi gören hafif saf, ailesine bağlı kız kardeşini çok seven babasının gözünde hiçbir baltaya sap olamayan bir karakter" şeklinde konuştu.

Normalde de giyimine dikkat ettiğini belirten Hayrettin, "Necati’nin kostümleri kadar çarpıcısını giymemiştim. Set sabah çok erken olduğu için ben de üzerime giyebileceğim rahat bir gömlek tişört almıştım. Sete gittiğimde rol arkadaşlarım bana 'E sen ne zaman giydin kostümünü' diye sorunca, 'Arkadaşlar bu tişört benim' diyemedim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesaplarında zaman zaman şarkı söylediği videoları paylaşan ve büyük beğeni alan Hayrettin, "Şarkı söylemeyi sevdiğim doğrudur. Özellikle duşta, apartmanda ve hamamda. Şu anda bunu keyfi yapmayı çok seviyorum. Ama neden profesyonel anlamda olmasın" sözleriyle albüme de yeşil ışık yaktı.