Cadde İlker Aksum'dan albüme yeşil ışık

İlker Aksum'dan albüme yeşil ışık

24.11.2018 - 15:33 | Son Güncellenme:

Oyuncu İlker Aksum, 16 Kasım’da vizyona giren ve kendisinin de rol aldığı ‘Her Şey Seninle Güzel' filmini Cinemaximum Marmara Park Beylikdüzü’nde sevenleriyle birlikte izledi.

İlker Aksumdan albüme yeşil ışık

Salonda yoğun bir ilgiyle karşılanan İlker Aksum, “İnşallah size layık bir film yapmışızdır. Geldiğiniz için çok teşekkürler” dedi.
Kimseyi kırmadan tüm sevenleriyle fotoğraf çektiren oyuncunun, “Hep de hanımlar valla” yorumu kahkahalara sebep oldu.

Haberin Devamı

İlker Aksum, filmdeki rolünü "Bir modacıyım. Burcu Biricik’in en yakın arkadaşlarından birini oynuyorum. Kreatif direktör ve homoseksüel. Sürpriz yapmak istiyordum ama film vizyona girdiği için söyleyebilirim. İddialı bir rol, inşallah seyirci de beğenir. Dürüst, arkadaş canlısı ve pozitif olması bana benziyor. Genç kuşak tarafından çok beğeniliyor. Oynadığım karakteri çok sevimli buluyorlar" şeklinde anlattı.

Bir moda ikonunun kreatif direktörü 'Bubu' karakterini canlandıran Aksum, “Modaya sıcak bakıyorum ama hiçbir zaman delicesine modayı takip ettiğimi söyleyemem. Yakışanı bulmaya çalışırım. Modanın da gerekliliğini ve önemini biliyorum” dedi.

"NEDEN OLMASIN?"
Filmde seslendirdiği ‘Haydi Gel Benimle Ol’ şarkısı büyük beğeni toplayan Aksum ‘Albüm düşünür müsünüz?’ sorusuna, “Teklifin kimden geldiği ve proje önemli. Proje aklıma yatarsa neden olmasın, olabilir” yanıtını verdi.