Cadde İlker Ayrık sihirbaz oldu!

İlker Ayrık sihirbaz oldu!

12.08.2017 - 09:19 | Son Güncellenme:

FOX'ta ekranlara gelen "İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız" programına, hem birbirinden yetenekli çocuklar hem de büyük sürprizi ile sunucu İlker Ayrık damgasını vuracak.

İlker Ayrık sihirbaz oldu

İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız”ın yeni bölümünde; sevilen sunucu, programa katılan Beyza Korkmaz ile yaptığı sohbetin ardından herkesi şaşırtan bir sihirbazlık gösterisine imza atacak. Programda ayrıca, disleksi hastası Sedat Çağlar da, Roni ile birlikte tarih bilgisini konuşturacak ve yaptığı sema gösterisi ile tüm dikkatleri üzerine toplayacak.

Haberin Devamı

Her cumartesi ve Pazar yayınlanan “İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız”; muhteşem şovların yer aldığı yeni bölümüyle 13 Ağustos Pazar günü saat 17:30’da yayınlanacak.

PROGRAM HAKKINDA

FOX’ta yayınlanan programda çocuklardan oluşan “5 Yıldız Jürisi”, sempatik ve eğlenceli yorumlarıyla şova dahil oluyor. Sonrasında ise anne ve baba arasında, hangisinin çocuğunu daha iyi tanıdığı üzerine tatlı bir rekabet başlıyor. Çocukları için birer hediye seçen anne ve babanın neşeli çekişmesi eğlenceye eğlence katıyor. Bu çekişmenin kazanını da yine, tercih ettikleri ödülle stüdyodan uğurlanan çocuklar oluyor.