Cadde İlker Kaleli'den Sıla'ya: Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkürler!

İlker Kaleli'den Sıla'ya: Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkürler!

18.06.2022 - 08:30 | Son Güncellenme:

10 Mayıs'ta düşerek köprücük kemiğini kıran ve bu nedenle haziran ayındaki konserlerini iptal etmek zorunda kalan Sıla, geçtiğimiz haftalarda yaşadıklarını takipçileriyle paylaşmıştı. Sahnelere dönmek için gün sayan şarkıcı, 42'nci yaşına bastı. Oyuncu İlker Kaleli de sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşım yaparak kutladı.

İlker Kaleliden Sılaya: Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkürler

Son dönemde oyuncu İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen şarkıcı Sıla Gençoğlu, yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle haziranda yapmayı planladığı tüm konserlerini temmuza ertelemişti.

Haberin Devamı

Düşen ve taşa çarpmasıyla köprücük kemiğinin ucunda kırık oluşan Sıla’nın doktoru, yapılan son muayenenin ardından haziranda planlanan konserlere izin vermemişti. Bunun üzerine konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Sıla Gençoğlu, talihsiz kazayı; "Size 8 ismini verdiğimiz askımla sesleniyorum. Yeni olan bir olay değil aslında 10 Mayıs'ta oldu. Ben iyileşme ümidiyle dişimi sıktım fakat olmadı. Düştüm ve köprücük kemiğimi taşa çarptım, ucu da kırıldı. Alçıya alınamadığı için kolluk takarak bu deliyi zapt etmeye çalıştılar" diye anlatmıştı.

İlker Kaleliden Sılaya: Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkürler

"EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI"

Ünlü şarkıcı, sözlerine; "İlk 3 konseri iptal etmemizin sebebi de budur aslında. Ben size çaktırmamak için epey bir çaba sarf ettim ama doktorum haziran ayında yapacağım konserlerin riskli olacağını söyledi. Ben büyük bir moral bozukluğu yaşadım. Şarkılarım yeni ve beraber efkar, neşe paylaşacağız diye düşündüm. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Konserlerime 1 Temmuz'da başlayacağım. Bu durumu ben bildirmek istedim. Kısa zamanda kucaklaşmak dileğiyle çok öpüyorum" diye devam etmişti.

Haberin Devamı

SILA 42 OLDU

Ünlü şef Hazer Amani ile 11 aylık evliliğini geçtiğimiz yıl noktalayan ve ardından oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşamaya başlayan Sıla Gençoğlu, 42'nci yaşına bastı.

"BANA GÜLMEYİ SEVDİRDİN"

Zaman zaman aşk dolu paylaşımlarla gündem olan çiftten 38 yaşındaki Kaleli de sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı.

İlker Kaleliden Sılaya: Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkürler

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, binlerce beğeni alan gönderisine; "Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkür ederim. Yüzün hep gülsün. Nice senelere. İyi ki varsın" notunu düştü.

SILA KAYITSIZ KALAMADI

İlker Kaleli'nin bu paylaşımına kayıtsız kalamayan ünlü şarkıcı ise sevgilisinin paylaşımına; "Gülen yüzüne hayran" yorumunu yaptı.