Cadde İnanç Konukçu ve İpek Erdem Cihangir sokaklarında!

İnanç Konukçu ve İpek Erdem Cihangir sokaklarında!

21.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Behzat Ç' adlı dizi ile ün yapan oyuncu İnanç Konukçu, önceki akşam meslektaşı oyuncu İpek Erdem ile Cihangir sokaklarında görüntülendi. İkili, birlikte görüntülenmeleriyle ilgili açıklama yaptı.

İnanç Konukçu ve İpek Erdem Cihangir sokaklarında

Bir dönemin unutulmaz dizisi 'Hayat Bilgisi'nde 'Barbie Gamze' karakterine hayat veren İpek Erdem, son görüntüsünü Instagram hesabından yayınladığı bir dizi mesajla paylaşmış hatta 'Hayat Bilgisi' dizisi, yaşantısı ve geleceğiyle ilgili konuşmuştu.

Haberin Devamı

"TAM TERSİ SAĞLIKLI OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

Erdem, bu fotoğrafına, "Geçen kış o kadar çok bunu yapmak istiyordum ki üstüne “Britney Spears gibi sakın saçlarınızı kestirmeyin” gibi şeyler döndü ve bir kadının saçlarını bu kadar kestirmesi delirdiğine, sağlıksız olduğuna işaret olarak etiketlendi. Benim de totom yemedi tabii bu durumda ve devam eden belirsizlik içinde de yapmak istemedim. Şimdi bu kalıbı kırıp, kendimi tam olarak olduğum gibi kabul edip, yaşayacak, size de sunacak kadar özgürleştiğim ve tam tersi çok sağlıklı olduğum için mutluyum" notunu düşmüştü.

İnanç Konukçu ve İpek Erdem Cihangir sokaklarında

İKİ OYUNCU CİHANGİR'DE GÖRÜNTÜLENDİ

'Behzat Ç' adlı dizi ile ün yapan oyuncu İnanç Konukçu önceki akşam meslektaşı oyuncu İpek Erdem ile Cihangir sokaklarında görüntülendi.

İnanç Konukçu ve İpek Erdem Cihangir sokaklarında

Haberin Devamı

"SEVGİLİ DEĞİLİZ"

Konukçu ve Erdem, "Biz çok iyi iki dost, arkadaşız. Daha önce birlikte aynı projede de rol aldık, siz çektiniz. Ama sevgili değiliz. İkimizin de şimdi yeni projeleri var yakında ekran karşısında göreceksiniz" diyerek yollarına devam etti.

İnanç Konukçu ve İpek Erdem Cihangir sokaklarında