Cadde 'Arka arkaya dizi yapma taraftarı değilim, oyuncunun inandırıcılığını etkiliyor!'

'Arka arkaya dizi yapma taraftarı değilim, oyuncunun inandırıcılığını etkiliyor!'

07.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Melisa Sözen, geçtiğimiz gün Cihangir'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, her sene televizyona iş yapma taraftarı olmadığını açıklayarak; bunu inandırıcılığının etkilenmemesi için tercih ettiğini söyledi.

Arka arkaya dizi yapma taraftarı değilim, oyuncunun inandırıcılığını etkiliyor

Daha önce 'Çemberimde Gül Oya', 'Bir Bulut Olsam', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Kırmızı Oda' gibi dizilerde rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Melisa Sözen, geçtiğimiz ocak ayında sevgilisi Harun Tekin ile Nişantaşı'nda kameralara yansımıştı.

Haberin Devamı

Son dönemde gelen senaryo projelerini okuduğunu söyleyen Sözen, sinemada ve oyunculukta kadının geri kaldığı dönemin sona erdiğini söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Mesela kadını öteleyen ve bu durumdan dert yakınan filmse bu, onun parçası olmak isterim; bile isteye kadını arka plana koyan bir iş ise bunda olmak istemem. Bile isteye kötü bir şeyin parçası olmak istemem. Günümüzde artık sinemada da, tiyatroda da, edebiyatta da kadının geri planda kaldığı dönemin sona erdiğini ve cinsiyet eşitliğinde de yol kat edeceğimizi düşünüyorum.

Arka arkaya dizi yapma taraftarı değilim, oyuncunun inandırıcılığını etkiliyor

"ÇOK SEVİYORUM TİYATROYU"

38 yaşındaki Sözen, son olarak önceki gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Bu sezon ‘Aile Yalanları’ adlı oyun ile tiyatro sahnelerinde olacağını ve provaların devam ettiğini anlatan oyuncu, “Henüz sahneye koymadık ama yakında izleyici ile buluşacağız. Hazırlıklar güzel gidiyor heyecanlıyız. Tiyatroda seyirci ile birebir olmak, o an izleyiciden reaksiyon almak ayrı tatmin yaratıyor. O yüzden çok seviyorum tiyatroyu. Ben tiyatroyu, sinemayı, televizyon işlerini birbirinden ayırmıyorum. Hepsinin içinde farklı zorluğu var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu sezon ekranlarda olmadığını ancak televizyondaki işleri takip ettiğini ve en büyük eleştirmenin yine kendisi olduğunu belirten ünlü isim, şöyle devam etti:

Elimden geldiğince televizyon dizilerini izlemeye çalışıyorum her bölüm takip edemesem de. Kendimi izlerken eleştiririm tabii çok zor bir şey insanın kendini izlemesi. İzlerken ‘Offf’ diyorum. İnsanın en acımasız eleştirmeni kendisi oluyor.

Arka arkaya dizi yapma taraftarı değilim, oyuncunun inandırıcılığını etkiliyor

"ARKA ARKAYA DİZİ YAPMAKTAN YANA DEĞİLİM"

Sözen, her sene televizyona iş yapma taraftarı olmadığını da açıklayarak; "Genelde her proje arasına zaman koymaya çalışıyorum. Hem yenileniyorum hem de seyirci içinde bir karakteri bırakıp diğerine geçerken oyununun inandırıcılığını etkileyebiliyor. Belirli ara koymaya gayret ediyorum. O yüzden arka arkaya dizi yapmaktan yana değilim" şeklinde konuştu.