Cadde İnsani yardımlara destek verdiler

İnsani yardımlara destek verdiler

27.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

UNICEF dostlarını bir araya getiren Umut Balosu, dünyanın çeşitli bölgelerinde zor şartlar altında yaşayan çocuklara umut oldu.

İnsani yardımlara destek verdiler

UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin düzenlediği Umut Balosu, önceki akşam Raffles Otel’de gerçekleşti. İş, sanat ve cemiyet hayatının yardımsever isimlerini bir araya getiren organizasyonda, UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Ferhat Göçer sahne aldı. Baloya sponsor olan DHL Express Türkiye, her davetli adına muhtaç çocuklar için 14 bin doz çocuk felci aşısı bağışladı.

Haberin Devamı

UNICEF Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tezer Kutluk, konuşmasında tüm gelişmelere rağmen dünyanın birçok yerinde çocukların zor şartlarda yaşadığına dair bilgiler paylaşarak, her desteğin çok değerli olduğuna dikkat çekti. UNICEF Türkiye Milli Komitesi Genel Müdür Vekili İnci Haseki ise, 51 ülkede insani krizlerin ortasında kalmış 48 milyon çocuğa acil yardım ulaştıracaklarını belirtti. Sitare Kalyoncuoğlu’nun yönettiği bağış müzayedesindeyse, aralarında Tuba Büyüküstün ve Zeynep Tosun’un da bulunduğu ünlülerin aksesuarları satılarak çocuklara destek sağlandı.

İnsani yardımlara destek verdiler