Cadde İpek Filiz Yazıcı-Ufuk Beydemir çiftinin Sapanca tatili

İpek Filiz Yazıcı-Ufuk Beydemir çiftinin Sapanca tatili

27.01.2022 - 09:02 | Son Güncellenme:

Birliktelikleri doludizgin süren şarkıcı Ufuk Beydemir ile oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Sapanca'da tatil yapıyor. İkili, aşk dolu fotoğraflarını da Intagram'dan takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

İpek Filiz Yazıcı-Ufuk Beydemir çiftinin Sapanca tatili

Dijital bir platformda yayınlanan 'Aşk101' dizisinde 'Işık' karakteriyle şöhretini pekiştiren genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın 2020'de 'Ay Tenli Kadın' şarkısı ile tanınan Ufuk Beydemir ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

AŞIKLAR SAPANCA'DA
Mutlu birliktelikleri süren çift, geçtiğimiz günlerde soluğu Sapanca'da aldı. Zaman zaman Instagram hesaplarından aşk dolu karelerini yayınlayan Yazıcı ile Beydemir'den yeni paylaşımlar geldi.

Birlikte objektif karşısına geçen aşıklar, bu fotoğraflarını sosyal medyadan yayınladı. Çiftin gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

İpek Filiz Yazıcı-Ufuk Beydemir çiftinin Sapanca tatili

"HANIMCILIK!"
Daha önce sevgilisiyle poz veren Beydemir, gönderisine, "Hanımcılık!" notunu düşmüştü. Oyuncu ise Ufuk Beydemir ile eğlenceli pozunu kalp emojisi ile birlikte Instagram'dan paylaşmıştı.

EVLİLİK İSTİYOR
Öte yandan 20 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı, geçtiğimiz aylarda Google’da hakkında en çok sorulan soruları yanıtlamıştı. 

Güzel oyuncu, “Küçüklüğümden beri evli, mutlu ve çocuklu olmayı isteyen biriydim. Evcilik çok oynardım. 30 yaşına kadar gitmemeli, daha erken evlenilmeli. Beraber büyümeli” diye konuşmuştu.