Cadde İpek Tanrıyar-Murat Evler çiftinin 1 milyon TL'lik motosikleti

İpek Tanrıyar-Murat Evler çiftinin 1 milyon TL'lik motosikleti

10.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve eski manken İpek Tanrıyar, 2019 yılında Murat Evler ile nikâh masasına oturmuş, Haziran 2020’de oğlu Aras’ı dünyaya getirmişti. Vaktinin çoğunu ailesiyle geçiren Tanrıyar, eşi ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşayan ünlü çiftin, üç tekerlekli motosikletinin fiyatı dudak uçuklattı.

İpek Tanrıyar-Murat Evler çiftinin 1 milyon TLlik motosikleti

Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan İpek Tanrıyar, Murat Evler ile üç yıl önce dünyaevine girmiş,  Haziran 2020’de oğlu Aras’ı kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu ve eski manken, kısa sürede eski formuna kavuşmuştu. Oğlunu dünyaya getirdikten 45 gün sonra çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Tanrıyar, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Gebelik boyunca 16 kilo aldım ve şu an hamile kalmadan önceki kilomun da altındayım. Doktorlar ve diyetisyenler konuşur, genetik güler. Tabi normal doğum ve emzirmenin katkısını da unutmayalım.

İpek Tanrıyar-Murat Evler çiftinin 1 milyon TLlik motosikleti

"YAŞAM HİÇ BU KADAR ANLAMLI OLMAMIŞTI"

Doğumdan üç ay sonra oğlunun yüzünü ilk kez gösteren Tanrıyar, paylaşımına; "Söz-müzik: İpek Tanrıyar-Murat Evler" notunu düşmüştü. Kısa bir süre sonra 40 yaşına basan ünlü isim,  "40 yıldır yaşıyorum, hiç bu kadar anlamlı olmamıştı yaşam... Allah'ıma şükürler olsun. Yeni yaşım kutlu olsun" notuyla doğum gününü kutlamıştı.

MOTOSİKLETİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Şimdilerde vaktinin çoğunu ailesine ayıran İpek Tanrıyar, önceki akşam eşi Murat Evler ile Nişantaşı'ndaydı. 1 milyon TL değerinde olan üç tekerlekli motosiklete bindikleri sırada görüntülenen ikili, flaşların patlamasıyla kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

İpek Tanrıyar-Murat Evler çiftinin 1 milyon TLlik motosikleti

"ŞU ALETİ KULLANMAK İÇİN BAŞIMA GELMEYEN KALMADI"

Motosiklet ehliyeti almak için kursa yazıldığını belirten oyuncu, "Bu motosikleti kullanmak için iki teker motosiklet kullanmak zorunda kalıyorum. Daha ilk derste kaza yaptım. Yere düştüm, dizim parçalandı" dedi.

Haberin Devamı

Tanrıyar, sözlerine; "Hocaya 'Dersi bitirelim' dedim. 'Korkunun ecele faydası yok, devam et' dedi. Şu aleti kullanmak için başıma gelmeyen kalmadı. Ama iddialıyım. O motosiklet ehliyetini alacağım'' diye devam etti. Ardından da motosiklete binip, eşinin arkasında evinin yolunu tuttu.

İpek Tanrıyar-Murat Evler çiftinin 1 milyon TLlik motosikleti