Cadde İrem Derici: Adamla yemeğe çıksam uyuyakalırım!

İrem Derici: Adamla yemeğe çıksam uyuyakalırım!

01.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Artvin’deki Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan İrem Derici, konser öncesi dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini ekledi. Hayatında ilk kez pavyona gittiğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Böyle bir eğlence yok" dedi. Eylül ayına kadar kalbini aşka kapattığını belirten Derici, “Ayda 25 konser veriyorum. Kiminle flörtleşeyim?” sözleriyle dert yandı.

İrem Derici: Adamla yemeğe çıksam uyuyakalırım

Popçu İrem Derici ve usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun oğlu Aydın Kurtoğlu, önceki akşam 48. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne aldı. Memleketinde sahneye çıktığı için farklı bir heyecan yaşadığını dile getiren Kurtoğlu, Arhavi’ye her geldiğinde bütün çocukluğunun gözlerinin önünden geçtiğini söyledi. 7-8 yaşlarındayken yaz tatili için memlekete geldiğini ve üç ay boyunca dağlarda yaşadığını ifade eden şarkıcı, "Parklarda büyüyen bir çocuk olmadım. Dağlar benim oyun alanımdı. Dağlara çıkmayı çok sevdiyorum" dedi.

Haberin Devamı

"YENİ EKİP KURDUM"

"Dargın olduğum kırgın olduğum kişiler var" diyen Kurtoğlu, konuyla ilgili isim vermek istemezken, bazı dostlarına dargın olduğunu ve umutsuzluğa çok kapıldığını belirtti.

Her zaman düştüğümüz yerden kalkmayı bilmek lazım. Her şeye sıfırdan başladım, yeni ekip kurdum, yeni arkadaşlar edindim.

İrem Derici: Adamla yemeğe çıksam uyuyakalırım

BABASIYLA DÜETİNİN ADINI AÇIKLADI

Müzik sektörüne ilk girdiğinden beri en büyük hayalinin babası Cengiz Kurtoğlu’yla düet yapmak olduğunu anlatan Aydın Kurtoğlu, müjdeyi verdi. 39 yaşındaki şarkıcı, "Yeni bir arabesk parça buldum. Eylül ayında çıkartacağım düetin adı 'Kalpten Kusurlu' olacak" açıklamasını yaptı.

Sonrasında sahneye çıkan Aydın Kurtoğlu sevilen şarkılarını söyleyerek hemşerilerine keyifli bir akşam yaşattı. Konser bitimi sahneye çıkan Belediye başkanı ve aynı zamanda şarkıcının amcası olan Vasfi Kurdoğlu’ yeğenine çiçek ve maket ev vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İrem Derici: Adamla yemeğe çıksam uyuyakalırım

Haberin Devamı

"İLK KEZ PAVYONA GİTTİM"

Kurtoğlu'nun ardından müzikseverlerle buluşan İrem Derici, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek, soruları yanıtladı. Hayatında ilk kez pavyona eğlenmeye gittiğini belirten şarkıcı, "Dün ekiple beraber pavyona gittik. Böyle bir eğlence yok, sabah 06.00’da çıktım” ifadelerini kullandı. Pavyonda dans şovlarını çok beğendiğini söyleyen popçu, “Bundan sonra beni pavyonlardan toplarsınız” esprisi yaptı.

İrem Derici: Adamla yemeğe çıksam uyuyakalırım

"EYLÜLE KADAR BENDEN AŞK BEKLEMEYİN"

Aşk hayatıyla ilgili soruları cevaplayan Derici, ayda 25 konser alan ekibine sitem etti.

25 konser alıyorlar, ben kiminle flörtleşeyim? Adamla yemeğe çıksam uyuyakalırım, çok yorgunum. Eylüle kadar benden aşk beklemeyin.

'Dantel' şarkısıyla sahneye çıkan İrem Derici, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 30 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Giydiği turuncu elbisesiyle göz dolduran şarkıcı, yaklaşık iki saat sahnede kalarak, sevilen şarkılarını söyledi.

İrem Derici: Adamla yemeğe çıksam uyuyakalırım

"BURADA ARTIK BİR EVİNİZ VAR"

Konser sonrası sahneye çıkan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İrem Derici’ye “Burada artık bir eviniz var’ diyerek, maket ev ve çiçek hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.