Cadde İrem Helvacıoğlu kimdir? Oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun boyu ve yaşı kaç?

İrem Helvacıoğlu kimdir? Oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun boyu ve yaşı kaç?

04.11.2021 - 20:35 | Son Güncellenme:

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle çok sevilen İrem Helvacıoğlu, 1990 yılında Almanya'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Ardından çeşitli projelerde boy gösterdi. Peki, İrem Helvacıoğlu kimdir, nereli?

İrem Helvacıoğlu kimdir Oyuncu İrem Helvacıoğlunun boyu ve yaşı kaç

İrem Helvacıoğlu, son olarak Baş Belası adlı dizide oynadı. Öncesinde Seni Çok Bekledim dizisi ile sevenleri karşısına çıktı. Sen Anlat Karadeniz'deki Nefes rolü ile milyonlarca kişinin ilgisini çekti. İrem Helvacıoğlu hayatına dair detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldı. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıktı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. 2016'da No: 309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandırdı. 2021 yılında Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz karakterini canlandırdı. Yine 2021 yılında Baş Belası dizisinde Psikolog İpek karakterini canlandırdı. oyuncu 1,70 boyundadır.