Cadde Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrum'da hasret giderdi

Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrum'da hasret giderdi

17.07.2022 - 08:51 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Cihan Ünal'ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu'yla (1970–1978) evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal (45) ile Yeşilçam'ın 'Sultan' lakaplı efsane oyuncusu Türkan Şoray'dan (1983–1987) olan kızı Yağmur Ünal (37), önceki gün Bodrum'da tekne tatilinde objektiflere yanıdı.

Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrumda hasret giderdi

KAMİL SÜMER / MİLLİYET
Son olarak 2017 yılında 'Dolunay' dizisinde kamera karşısına geçen Irmak Ünal, kızı Kayla (11) ve oğlu Vadi'nin (8) daha iyi bir eğitim alması için Eylül 2021'de Endonezya'ya yerleştiğini açıklamıştı. Ünlü oyuncu, "Tek amacım Kayla ve Vadi'nin daha iyi bir eğitim alması. Tabii ben de çeşitli kurslara gideceğim. Türkiye'ye kaç yıl sonra döneriz bilmiyorum. Plan yapmıyorum, anı yaşıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

TATİLDE EGZERSİZ YAPTI

Çocuklarının babası Emre Karabacak'la olan evliliğini 2017 yılında sonlandıran ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün kardeşi Yağmur Ünal ile Bodrum Türkbükü'nde görüntülendi. 45 yaşındaki güzel, önce teknenin ön kısmında kardeşi Yağmur Ünal ile sohbet etti, daha sonra güneşlenmeyi tercih etti. O sırada yanına gelen oğlu Vadi'yi seven ve saçını okşayan Ünal, bir süre de güvertede ayaklarıyla egzersiz yaptı.

Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrumda hasret giderdi

"BENİ OYUNCU SANIYORLAR AMA DEĞİLİM"

Yeşilçam efsanesi annesi Türkan Şoray'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Uzaklarda Arama’ filminde rol alan Yağmur Ünal, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülenmiş ve şu açıklamayı yapmıştı:

Hâlâ beni oyuncu sanıyorlar ama öyle değilim. Artık ben yapımcıyım. Yani kamera önünde değil, arkasındayım. Yapımcı olmaktan memnunum.

TEKNEDE ROMANTİK ANLAR

Haberin Devamı

Rol aldığı projenin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlen oyuncuymuş gibi sanılmaktan dolayı basın mensuplarına dert yanan Yağmur Ünal, sevgilisi ile teknenin ön kısmında romantik anlar yaşadı. Çift, birbirine bol bol sarılarak, Bodrum'da aşk tazelediler.

Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrumda hasret giderdi

OĞLU VADİ'YE UYARI

Teknenin arka kısmına geçen abla kardeş, sohbetlerine kaldıkları yerden devam ettiler. O sırada Irmak Ünal'ın oğlu Vadi, teknenin halatlarında yaptığı hareketlerle annesini tedirgin etti. Vadi'yi uyaran Irmak Ünal, oğluna dikkatli olmasını söyledi.

Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrumda hasret giderdi

Bodrum'da çıktıkları tekne tatilinin keyfini doyasıya çıkaran Ünal kardeşler, Ege'nin masmavi ve serin sularına girerek, günü bitirdi. Spora olan düşkünlüğü ile bilinen Irmak Ünal'ın fit hali dikkat çekti. Kardeşi Yağmur Ünal'ın da bir hayli formda olduğu görüldü.

Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrumda hasret giderdi