Cadde Gökçe Bahadır işe başladı

Gökçe Bahadır işe başladı

15.01.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yılbaşı tatili için Ege’de yaşayan ailesinin yanına giden oyuncu Gökçe Bahadır, İstanbul’a döndü.

Gökçe Bahadır işe başladı

Yılbaşı tatili için Ege’de yaşayan ailesinin yanına giden Gökçe Bahadır, İstanbul’a döndü. Barış Arduç’la başrolünü paylaşacağı dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan oyuncu, “Prova yapıyoruz, çekimler başlamadı henüz. Her şey yolunda” dedi.

Haberin Devamı

Gökçe Bahadır işe başladı

YENİ PROJESİNDEN BAHSETMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Etiler'de görüntülenen Gökçe Bahadır, muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı. 

Yeni yılda çalışacağım diyen Bahadır, "Bir aksilik olmazsa dijitalde bir işe başlayacağım. Biz yakın zamanda çekimlerine başlayacağız. Güzel bir iş olacak. Bir ters köşe olacak. Bu sefer çok farklı" ifadelerini kullanmıştı.

"Çok farklı, tahmin edemeyeceğiniz kadar" diyerek hayranlarını heyecanlandıran Bahadır, "Ben bir şey söylemeyeyim bütün kast belli gibi neredeyse. Çekimler İstanbul’da olacak” açıklamasını yapmıştı.

SADAKATSİZ'İ İZLİYOR 

Evde olduğu süreçte dizileri takip ettiğini söyleyen oyuncu, "Evde geçirdiğimiz bir süreç olduğu için dizileri takip ediyorum. Bazı dizileri gerçekten çok başarılı buluyorum. Takip ettiğim güzel işler var bence. Şu an herkesin dilinde olan bir sürü güzel işler var, ‘Sadakatsiz', 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda' var yani” demişti.

Haberin Devamı

"Sadakatsiz dizisi demişken aldatılan kadın oldunuz mu?" sorusuna oyuncu, "Ben gidiyorum. Böyle sorularla gelmeyin bana, giderim” dedi. "Karantina sürecinde yalnız olmak sizi yordu mu?" sorusuna Bahadır, "Yok yormadı. Yalnızlığa devam ediyorum” şeklinde konuşmuştu.

Gökçe Bahadır işe başladı