Cadde İsmail Ege Şaşmaz baba oldu!

İsmail Ege Şaşmaz baba oldu!

03.01.2024 - 10:20 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır aşk yaşayan Hande Ünal ile İsmail Ege Şaşmaz, 2021 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden çift bebek sahibi oldu. Bebeğin ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İsmail Ege Şaşmaz baba oldu

Kariyerine ''Güneşi Beklerken'' dizisindeki 'Barış' rolüyle adım atan ve ''Aşk Yalanı Sever'', ''Sen Çal Kapımı'', ''Lise Devriyesi'', ''Uyanış: Büyük Selçuklu'', ''Barış Akarsu: Merhaba'' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, 2020 yılında sevgilisi Hande Ünal'a evlilik teklifi etmişti.

Haberin Devamı

''SONSUZA KADAR EVET''

Aileleri ve yakın arkadaşlarıyla birlikte sürpriz bir organizasyon düzenleyen İsmail Ege Şaşmaz, geceden kareleri sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmıştı. Oyuncu, Hande Ünal ile birlikte yer aldığı kareleri "Evet' dedi" notuyla yayınlamıştı. Ünal ise bu karelerini "Sonsuza kadar 'Evet!" ifadeleriyle paylaşmıştı.

İsmail Ege Şaşmaz baba oldu

MANİSA'DA EVLENDİLER

Evlilik kararı alan ikili, 2021 yılında Şaşmaz'ın memleketi olan Manisa'da nikah masasına oturmuştu. Kır düğünü yapan çifte düğünlerinde köpekleri de eşlik etmişti.

İsmail Ege Şaşmaz baba oldu

GÜZEL HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Zaman zaman sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mutluluk pozlarıyla adından söz ettiren ikiliden müjdeli haber gelmişti. Hande Ünal, 256 bin takipçisinin bulunduğu ınstagram sayfasından yaptığı sürpriz bir paylaşımla hamile olduğunu duyurmuştu.

İsmail Ege Şaşmaz baba oldu

Haberin Devamı

DOĞUM YAPTI

Sosyal medya hesaplarından bebek müjdesi veren çift, kızlarını kucağını aldı. İsmail Ege Şaşmaz’ın eşi Hande Ünal dün sabah saat 08.23’te doğum yaptı.

ADI BELLİ OLDU

Şaşmaz ve Ünal kızlarına Azra adını verdi.

İsmail Ege Şaşmaz baba oldu

SAĞLIK DURUMU

2 kilo 600 gram dünyaya gelen bebeğin ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.