Cadde İstanbul tutkunları

İstanbul tutkunları

06.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Dokuz günlük bayram tatilinde İstanbul’da kalmayı tercih eden cemiyet hayatının tanınmış simaları, boşalan şehrin tadını çıkardı.

İstanbul tutkunları

İstanbul tutkunları
Bir eksikli kutlama
Bayramları İstanbul’da geçirmeyi gelenek haline getiren bir başka tanıdık sima da Müge Tezman Sırmabıyık... Başarılı iş insanı, seneler önce yollarını ayırdığı eşi Varujan Sırmabıyık ve oğluyla, Beylerbeyi’nde yemekte bir araya geldi. Aile buluşmasına, yurt dışında olan kızları Gaye katılamadı.

Haberin Devamı

Salıncak zamanı
Televizyon dünyasında birbirinden güzel programlara imza atan Serpin Alpaslan, Ulus’daki evinde arkadaşlarını ağırladı. Ekibe ilerleyen saatlerde katılan Mana Yıldız ve Şeyma Baday, bahçede salıncak keyfi yaptı.

Teknede bayramlaştı
Evin Şaşmaz, İstanbul’da kalan azınlık grubun içersindeydi. Bayramın ilk gününü ailesiyle geçiren Şaşmaz, ikinci gün teknede Boğaz sefası yaptı.

Asırlık şekercide nostalj
İstanbul’un neredeyse bir asıra yaklaşan geçmişiyle Beyoğlu’nun efsane şekercisi Üç Yıldız, bayramın olmazsa olmazları arasında... Dükkanın müdavimleri arasında yer alan Aslı Çetiner, bol bol akide şekeri aldı.

Ailenin neşe kaynağı
Jülide-Mert Önengüt çiftinin, bu aralar keyfine diyecek yok... İkili, Chow Chow cinsi beş aylık yavru köpeklerinin, evlerine neşe kattığını söyledi.

Haberin Devamı

Boğaz'da sabah yürüyüşü
Bursa’nın önde gelen iki ünlü iş insanı Levent Kızıl ve Cavit Kavak, Bebek’te sabah yürüşü yaptı. İkili daha sonra Koru Kahvesi’nde karşılaştığı dostlarıyla bayramlaştı.

Çalışma vakti
Tatilde de yoğun çalışma temposuna devam eden iç mimar Elif Ergin, bayramı Galata’daki ofisinde geçirdi. Ergin, fırsat bulduğu zamanlarda da kızı Defne’yle buluştu.

Yarım asırlık mutluluk
Cemiyet hayatının tanınmış isimleri Firuz-Deniz Kurbanzade, Dragos’taki evlerinin bahçesinde, 46’ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı. Çifte, kızları Volga ve torunları da eşlik etti.

Özçekimsiz olmaz
Selma Türkeş ve Aslı Kuseyrioğlu, her fırsatta “İkinci adresimiz” dedikleri Bebek Otel’in barında, bayramın tadını çıkardı. Gün boyu sohbet edip, yemek yiyen ikili, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.