Cadde İstanbul'dan kaçtı, Bodrum'a yerleşti!

İstanbul'dan kaçtı, Bodrum'a yerleşti!

27.03.2023 - 13:24 | Son Güncellenme:

Olası Marmara depreminin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte birçok insan, zemin ve yapı bakımında daha güvenli olduğunu düşündükleri kentlere göç etmeye başladı. İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına bir isim daha katıldı. Sosyal medyada sevenlerine içini döken şarkıcı Bahadır Tatlıöz, aldığı radikal kararın nedenini ve yeni hayatını anlattı.

İstanbuldan kaçtı, Bodruma yerleşti

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen asrın felaketinin ardından olası Marmara depremi nedeniyle İstanbul'da göç hareketliliği başladı. Tasarımcı eşi Yasemin Tatlıöz ile birlikte Ege'ye taşınma kararı alan Bahadır Tatlıöz'ün mutluluğu, Instagram hesaabından paylaştığı fotoğraflarda yüz ifadesine yansıdı.

Haberin Devamı

"BİZ İNSANLAR BOZULDUK, BOZULDUKÇA DA BOZDUK"

Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'ne taşınan ünlü şarkıcı, duygularını şu sözlerle ifade etti:

İstanbul'dan kaçtım! Evet evet direk kaçtım. Çünkü çok hassas bir ruh halim var. Olumsuzluklardan aşırı etkileniyorum. Kolayca vazgeçmeye meyil eden bir karakterim var. Üzgün ve naif insanları sömüren, hırslı ve saldırgan insanların bir arada yaşadığı bir şehir İstanbul. Sokakta gördüğüm düşünceli yüzler, dalgın ifadeler beni çok etkiledi. Ben de onlardan biriydim elbette. Kalbimizi kırma ve cebimizi sömürme üzerine kurulmuş bir dünyanın belki de başkenti oldu artık İstanbul. Oysa ki adına şarkılar yazılan o İstanbul ne güzeldir, ne güzeldi! Şehrin suçu yok tabii ki, biz insanlar bozulduk. Bozuldukça da bozduk! Çok hırslı bir şehir İstanbul. Ve ben hiçbir hırsa köle olmam!

İstanbuldan kaçtı, Bodruma yerleşti

"10 ADIMDA DENİZE VARIYORUM"

Yeni evinin bahçesinde çekilen fotoğraflarını yayınlayan Bahadır Tatlıöz, "Nerede miyiz artık? Gümüşlük'e yerleştik. Bir adımda bahçeye, 10 adımda denize varıyor ayağım. En azından toprağa basıyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın, bu bir vazgeçiş değil. Aksine daha güçlü bir başlangıcın ilk adımları" ifadelerini kullandı.

İstanbuldan kaçtı, Bodruma yerleşti

"BÜYÜK BİR SÜRPRİZİM VAR"

Yeni projelerinden de bahseden 46 yaşındaki şarkıcı, "Yeni projeler yeni başlangıçlar ile sapa sağlam geliyoruz. Daha inançlı daha rafine duygular ile geliyoruz. Bolca şarkı ile geliyoruz. Bu arada akustikleri kaçırmayın. Her hafta yeni bir akustik ile sizlerle olacağım. Sonra büyük bir sürprizimiz var. Sizleri seviyorum. Unutmayın ki özgürlüğe giden yol vazgeçmekten geçer" mesajını yazdı.

İstanbuldan kaçtı, Bodruma yerleşti

Haberin Devamı