Cadde İşte 2018'in en iyileri

İşte 2018'in en iyileri

15.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve ‘Yılın Kadını’nın seçildiği ‘GQ Türkiye Men Of The Year’ ödülleri, görkemli bir geceyle sahiplerini buldu.

İşte 2018in en iyileri

Bu yıl yedinci kez düzenlenen ‘GQ Türkiye Men of the Year’ ödülleri, önceki akşam Clear ana sponsorluğunda Volkswagen

İşte 2018in en iyileri
Arena’da gerçekleşti. Birbirinden ünlü isimlerin akın ettiği gecenin sunuculuğunu Seda Öğretir üstlendi. Kokteylle başlayan gecede ‘Yılın Kadını’ seçilen Demet Evgar, teşekkür konuşmasıyla herkesi duygulandırdı. Birbirinden şık isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, afterparty’le son buldu. İşte organizasyondan detaylar...

İşte 2018in en iyileri
‘Yılın Kadını’ seçilen Demet Evgar, ödülünü usta oyuncu Selçuk Yöntem’in elinden aldı. Evgar konuşmasında, kendisine övgüler yağdıran Yöntem’e teşekkür ederek “O benim ailemin, kalbimin içinden biri” dedi. Kadınlara vurgu yapan oyuncu, “Anne neredesin?” diye seslenerek, şunları söyledi: “Kadın olmayı ilk onda gördüm ben ve öyle büyüdüm. Kadın olmama izin verdiğin için, beni hep desteklediğin için, Manisa’da balkon da yıldızlara bakarken kurduğumuz hayallerin çoğu gerçek oldu.. Olacaklar için de teşekkür ederim.” Evgar, “Bu ödülü toprak altında, bu memlekette binlerce yıldır kalmış ve çıkmaya hazır kadın hikayeleri için alıyorum” diyerek, alkış topladı.

Rol aldığı ‘Müslüm’ filmiyle dikkat çeken ve ‘Yılın İkonu’ ödülünü alan Timuçin Esen, geceye eşi Bilge Türe’yle katıldı. Sanatçı, “Beni destekleyen ve bu ödülü almamda emeği olan herkese teşekkür ederim. Müslüm filmi zor ve önemli bir görevdi. Sonunun güzel olması bizi çok rahatlattı” dedi.

‘Türkan Şoray’ı oynamak isterim’
Demet Özdemir, gecede ödül alan partneri Can Yaman’ı yalnız bırakmadı. Törene ayrı ayrı katılan ikili, son zamanlarda aralarında çıkan aşk haberlerini cevapsız bıraktı. Sinema filminde rol almayı çok istediğini söyleyen Özdemir, “Yeşilçam sinemasından Türkan Şoray’ı canlandırmayı çok isterdim” dedi. Oyuncu, albüm teklifi aldığı yönündeki haberleri de yalanladı.

‘Demet iyi ki var’
İşte 2018in en iyileri
Can Yaman, Yılın Yükselen Adamı’ ödülünü; Gökçe Bahadır’dan aldı. Yaman ödülünü alırken, “Rol modelim olan babama, üzerime titreyen anneme teşekkür ediyorum. Demet Özdemir iyi ki var, sayesinde sete çok keyifli gidiyorum. Onunla sahneyi paylaşmak çok eğlenceli, yarısı ona ait tüm ödüllerimin” dedi.

Sokak çocukları için aldı
Gazapizm, gecede ‘Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni’ seçildi. Tören öncesi gazetecilere
İşte 2018in en iyileri
açıklama yapan sanatçı, “İlk kez katılıyorum, o yüzden çok mutluyum. Türkçe rap çok iyi bir noktaya geldi. Bunda bir katkım varsa ne mutlu bana” dedi. Gazapizm teşekkür konuşmasındaysa, “Ödülü sokak çocuklarına ve aileme armağan ediyorum” diyerek, salondan büyük alkış topladı.

İşte 2018in en iyileri
Tolga Karaçelik, törende ‘Yılın Yönetmeni Ödülü’ne layık görüldü. Ödülünü Gülse Birsel’in “Büyük bir kıskançlık, dev bir haset ve çok büyük bir hayranlıkla...” sözleriyle alan yönetmen, “Geçen sene bana katlanan eşime teşekkür ediyorum. Bu sadece bir fragmandı; ömür boyu...” cümlesiyle güldürdü.

‘Yılın Komedyeni’ ödülünü Enis Arıkan’ın oldu. Arıkan, ödülünü hem rol arkadaşı hem de yakın dostu
İşte 2018in en iyileri
oyuncu Ezgi Mola’dan teslim aldı. Mola, “Allah herkese böyle dostluk nasip etsin” derken, Arıkan ise, “Annemin fenomen olmamda çok büyük bir artısı var. Bütün dileklerim kabul oluyor. İyi ki varsınız” diyerek, güldürdü.















Yazarlar