Cadde İşte en ‘çıtır’ bebek

İşte en ‘çıtır’ bebek

31.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

İşte en ‘çıtır’ bebek

İşte en ‘çıtır’ bebek


Bir Demet Tiyatro’nun ‘Lütfiye Çıtır’ı Demet Akbağ, hayatını minik oğlu Ali’ye adamış. Akbağ, ‘Yakında önce Ali, sonra sanat olacak’ diyor


       Tiyatro ve televizyon dünyasının usta yıldızı Demet Akbağ, 6 aylık oğluyla ilk kez Milliyet için objektif karşısına geçti.
       Sanatçı Ali adını verdikleri oğlunun doğumuyla başlayan hayatının yeni döneminden çok memnun. Ali’yle duyduğu mutluluğu, ‘Tüm güçlükler onunla birlikte kolaylaşıyor’ sözleriyle anlatan Akbağ, minik oğlunu ‘sadece kendisi için’ dünyaya getirmediğinin de altını çiziyor. Bu konuda, “Hiç bir zaman ‘Bir çocuğum olsun, babası kim olursa olsun, kendim için bir çocuk doğurayım’ demedim" diyen Akbağ’a göre, sağlıklı olan, çocuğun anne ve babası ile büyümesi.

       İlk kıpırtısı yetti
       Akbağ, eşi Zafer Çika ile çok mutlu olduğunu, bunun da minik Ali’ye yansıdığını belirttiği sözlerini şöyle tamamladı:
       “Geçen yıl şiddetli bir biçimde, ‘Anne olmak istiyorum’ dedim. Bu yıl olmazsa artık bu sayfayı kapatacaktım. Onun karnımdaki ilk kıpırtısı ile başka bir dönem başladı. Vücudunuzda bir canlı taşımanın nasıl bir şey olduğunu anlatamam. Artık hayatımı oğluma göre yönlendireceğim. İlerde sanat çalışmalarını ikinci plana atıp, ona daha çok zaman ayırmak istiyorum."